2777
2789
پس میشه برای منو بگی چی از رابطه مون حس میکنی؟ به کجا ختم میشه رابطه مون ؟ دوستم داره یا نه؟

عزیزم حس میکنم که الان خیلی دوسش داری و اونم دوستت داره اما مراقب باش چون احتمالا یسری حساسیت هایی داری که ممکنه طرفتو بکشونه سمت رقیب یه کات دارید باهم یه فاصله کوتاه مدت بینتون میافته احتمالا که بعد بک میزنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس ششمی تا حالا بهت درست گفته؟

اره 

زمستان هستم مثلا یه سری چیزا رو بهم میگفت بعد که طرفمو دیدم پرسیدم دقیقا گف همون حالتارو داشتم بعد گفت تو چ جوری میدونی گفتم همینجوری

خداهست 

قربونت برم حس میکنم تا دو وعده این دو وعده میتونه دو روز دوهفته یا دوماه باشه یا روز هایی مثل۱۲-۲۰و ...

ببخشید منم امکانش هست بگی حس آقای س بهم چیه؟ کی پینشهاد میده؟ دوست دخترش هست هنوز یا نه، 

ببخشید منم امکانش هست بگی حس آقای س بهم چیه؟ کی پینشهاد میده؟ دوست دخترش هست هنوز یا نه،

حس خوبی بهت داره اما دوستت نداره ینی به طوری انرژی مثبت ازت دریافت میکنه و خوشش میاد ازت اما فعلا تو فکر این نیست ک پیشنهاد بده چون حس میکنم بین دوراهی بین تو و یکی دیگه گیر کرده که در اخر هم تورو انتخاب میکنه اما یکوچولو زمان بره رابطش با دوست دخترش توی جنگ و جداله

حس خوبی بهت داره اما دوستت نداره ینی به طوری انرژی مثبت ازت دریافت میکنه و خوشش میاد ازت اما فعلا تو ...

مممنونم 

میگم من که دلیل جدا شدنشون نیستم نه؟ ... مشکلات شخصی خودشون باعث میشه جدا شن؟ 

بعد زمان‌بر منظورتون چقدر زمان هست؟ بهرنظرتون این آدم خیانتکاره؟ 

حس خوبی بهت داره اما دوستت نداره ینی به طوری انرژی مثبت ازت دریافت میکنه و خوشش میاد ازت اما فعلا تو ...

از من چی حس میکنین؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

مممنونم میگم من که دلیل جدا شدنشون نیستم نه؟ ... مشکلات شخصی خودشون باعث میشه جدا شن؟ بعد زمان‌بر من ...

ن شما دلیل قطعی جداییشون نیستید شاید یه بخش کوچیکی ازش باشید ولی اونا در اصل سر مشکلات خودشون بهم میریزن و اینکه صد در صد ادم خیانت کاریه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز