2777
2789
عنوان

دعوای شدید با همسر کیا داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 44 پست

الهی عزیز دلم منم اتفاقا همین رو تجربه کردم و تنهایی رفتم ان تی

یکم آدم بغضش میگیره اگه میتونی با یکی دیگه برو

چن بارم تو خونه حالم خراب شد شدید ضعیف و درد داشتم تنها موندم با اینکه فاصله امون چند متر بود ولی محل نمیذاشت

نمیدونم چرا اینطوری شده بود قبلا تو پریودی انقدر دور سرم میگشت که من خیالم راحت بود تو بارداری اصلا اذیت نمیشم ولی برعکس شد 

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

عزیزم جوری نزده ک بمیرم.میخاستم ب زور از خونه برم ک نمیزاشت انگار از کوره در رفت بار اولش‌بود ی مشت ...

درک میکنم عزیزم . دیگه گذشته بهش فک نکنه منم امشب ی دعوای وحشتناک داشتم وسایلمم جمع کردم برم ولی قسمت نبود . ولی گلم یجوری رفتار کن دیگه کارشو تکرار نکنه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان چکار کنه ؟؟؟؟بنده خدا اومد درد ودل کنه حالش بهتر شه شما با کلی ادعا بیایین براش دهن کجی کنین ...

برو حرف بعدیمو بخون بعد بیا گند تر از دهنت حرف بزن و دایه مهربان تر از مادر شو . 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

درک میکنم عزیزم . دیگه گذشته بهش فک نکنه منم امشب ی دعوای وحشتناک داشتم وسایلمم جمع کردم برم ولی قسم ...

اصن نزاش جمع کنم برم از همون لحظه ک زد پشیمونی رو تو چشماش دیدم ولی خب قلبم شکست واقعا

اگه فردا بچم‌مشکلی هم‌داشته باشه ناراحت نمیشم منی ک‌از ذوقش داشتم میمردم😔ب راحتی میتونم جدا شم دیگه ...

نترس عزیزم چیزیش نمیشه

الهی عزیز دلم منم اتفاقا همین رو تجربه کردم و تنهایی رفتم ان تییکم آدم بغضش میگیره اگه میتونی با یکی ...

همیشه با مادرم میرم همه جا گفتم دیگه فردا تعطیله با همسرم برم بلکه گذاشتن بیاد تو الان ب مامانم بگم بیاد میترسم شک کنه میفهمه از حالم ک دعوا کردم.وگرنه صمیمی ترین رفیقم مامانمه

برو حرف بعدیمو بخون بعد بیا گند تر از دهنت حرف بزن و دایه مهربان تر از مادر شو .

شماهم کاش اول فکر کنین بعد دهنتونو کج کنین من دایه ی مهربانتر نیستم اما انقد درک وشعور دارم حال یه خانوم باردار رو درک کنم نه اینکه سعی کنم حالشو بدتر کنم،کاربری شما برای این سایت شناخته شده اس ممنون میشم ریپ نزنین.موفق باشین

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

اصن نزاش جمع کنم برم از همون لحظه ک زد پشیمونی رو تو چشماش دیدم ولی خب قلبم شکست واقعا

حق داری عزیزم . دیگه کاری که شده چند روز سرسنگین برخورد کن .. ناراحت نباش . منم امروز خیلی دلم گرفت ولی حوب نمیشه کاریش کرد . شما مادری نباید زیاد غصه بخوری

الهی عزیز دلم منم اتفاقا همین رو تجربه کردم و تنهایی رفتم ان تییکم آدم بغضش میگیره اگه میتونی با یکی ...

الان صب زودتر از من میخاد حاضر شه چون پشیمونه ولی‌باهاش نمیرم تنها میرم 

حق داری عزیزم . دیگه کاری که شده چند روز سرسنگین برخورد کن .. ناراحت نباش . منم امروز خیلی دلم گرفت ...

اره ذاتا از اون روزی ک مادر شدیم انگار زبونم کوتاهتر شده وگرنه الان رفته بودم خونه پدرم

همیشه با مادرم میرم همه جا گفتم دیگه فردا تعطیله با همسرم برم بلکه گذاشتن بیاد تو الان ب مامانم بگم ...

منم حدس زدم مادرم شک کنه تنها رفتم 🥲

خواستی فقط حاضر شدنی بلند بگو میرم غربالگری خواستی بیا

احتمال قوی خودش میاد 

[فQUOTE=387350486]شماهم کاش اول فکر کنین بعد دهنتونو کج کنین من دایه ی مهربانتر نیستم اما انقد درک وشعور دارم حال یه خ ...[/QUOTE]

جمع کن بابا من چی میگم تو چی میگی.  اگه هم چیزی باشه به استارتر مربوط نه تو . خودتو نخود آش نکن ‌. میای حرف چرت می،نی بعد میگی ریپ نزن 

همیشه با مادرم میرم همه جا گفتم دیگه فردا تعطیله با همسرم برم بلکه گذاشتن بیاد تو الان ب مامانم بگم ...

عزیزم الان شما بارداری سعی کن زیاد بهش فکر نکنی وآروم باشی چون اولویت الان سلامتی بچتونه همونطور که خودتون گفتین طوری رفتار کن که تکرار نکنه،انشاالله که نی نی رو سلامت بغل بگیری

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

ممنونم عزیزم بهترم الان قربونت🩷

خداروشکر عزیزم ،دوران بارداری اولویت آرامشت باشه الان هر چقدر شما آروم باشی بعدا فرزند آروم وسالمتری خواهی داشت به نظرم به نظرات اینجا هم اهمیت نده صرفا برات جنبه ی سرگرمی داشته باشه چون کاربرایی که یا بچه ان یا تو زندگی خودشون موندن میان حالت رو بدتر میکنن واصلا ارزش نداره آرامشت رو به هم بریزی انشاالله بهترینا قسمتت شه عزیزم 😘