2777
2789
عنوان

بیاین هر کس یه ویژگی یه زن جذاب روبگه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیکل ساعت شنی ورزشکاری

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

معلومه دلت پره خواهر

اره خیلیم هرچی دوست وهم کلاسی فاحشه داشتم همشون تو خوشبختی دارن میمیرن اونوثت منی که تکون میخوردم خودمو خیس میکردم زندگسم اینجور گهی شده

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
جان؟؟

اره عزیزم هر زن و دختری که این خصوصیاتو داره دارای بهترین زندگیه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خب پس اگر بی توجهی دید چکار می‌کنه ؟؟

بی توجهی وقتی مشکل و دعوایی پیش نیومد اول ازهمه سعی میکنه با طرف صحبت کنه بدون اینکه محبت و توجه گدایی کنه اگر طرف محل نداد یا کارشو تکرار کرد ازش خداحافظی میکنه تموم شدو رفت 

این کنار اومدنا و تحمل کردنای همیشگی تهش هیچی نیست

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بی توجهی میکنه بیشترررر

خب اینجوری که رابطه سردتر میشه. اخه اغلب اوقات پسره اصلا متوجه تمیشه طرف بی توجهی کرده فکر میکنه طرفش بیخودی رفته تو باد اون سرد تر میشه. نامزد من اینجوریه اخه

2790
2778
2791
2779
2792