2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 24 پست
نخیر لازم نکرده پیام بدی فحش بدی اینجوری میفهمه چک میکنیشتنها کاری که باید بکنی بی اهمیتیهباهاش مثل ...

باشه پس  اگ زنگ زد بعد چندروزجواب بدم  مطمعنی برمیگرده 

همچین ادمایی کسیو دوس ندارن فقد خودشونو دوس دارن

دقیقا فکر هوس بازیه خودشه  من نمیدونم چی ب اون دختره میگه ک میادباهاش  اخه از من خبرداره   شمامیگی اصلا دوسش نداره  اخه ی سال بامنه  دارم نابودمیشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا فکر هوس بازیه خودشه من نمیدونم چی ب اون دختره میگه ک میادباهاش اخه از من خبرداره شمامیگی ا ...

وقتی با تو بوده شک نون با یکی دیگه هم بوده چون اگه عاشقت بود نمیرفت حتی اگه اون خوشکل ترین دختر رو ی زمین باشه

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

وقتی با تو بوده شک نون با یکی دیگه هم بوده چون اگه عاشقت بود نمیرفت حتی اگه اون خوشکل ترین دختر رو ی ...

بله حالم خیلی بده نمیدونم چکارکنم  فعلابی خیال باشم  اگ نیومد  کلا یعنی منوازاول نمیخاسته   من بخاطرکارا این این شباتاصب گریه میکردم  امشب فهمیدم تاصب هزارسال میگذره چقدر بی وجدانن   اگ کلا نیومد  دوس دارم ی چیزی بگم بهش خالی بشم نمیدونم

باشه پس اگ زنگ زد بعد چندروزجواب بدم مطمعنی برمیگرده

اصن دیگه جوابشو نده

اگه مطمئنی ک رل زده چرا میخوای برگرده؟

اون دیگه یه پسره هوله

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بله حالم خیلی بده نمیدونم چکارکنم فعلابی خیال باشم اگ نیومد کلا یعنی منوازاول نمیخاسته من بخاطر ...

حق داری 

ولی اون دات نداره حتی اگه برگرده بهش فرصت دوباره نده چون بازنده ی بازی تویی

حق داری ولی اون دات نداره حتی اگه برگرده بهش فرصت دوباره نده چون بازنده ی بازی تویی

دیگه نه  دارم خودمو گول میزنم  اون منونمیخاست اگ میخاست میومد خاستگاریم  بهشم گفتم خاستگار دارم  یکاری بکن  این بلا رو سرم اورد   فقط میخام ی چیزی بگم خالی بشم  بگم نامردی چی بگم 

دیگه نه دارم خودمو گول میزنم اون منونمیخاست اگ میخاست میومد خاستگاریم بهشم گفتم خاستگار دارم یکا ...

هرچی از دهنت در میاد بهش بگو و بلاکش کن نزار جوابت بده

بدرک رفت 

لیاقتت نداشت 

اینقدر رو خودت کار کن دختر قوی شو با ارزش بعدا حسرت بخوره 

عزت نفست حفظ کن تو رابطه نباید گدایی عشق کنی 

دنبال پروانه ها نرو به باغچت برس پروانه ها خود خواهند آمد 

و عشق عشق می آفریند...