2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست
نظر بقيه قابل احترامهاما از نظر من ازدواج سنتى دورش تمومه خودت ببين دلت چه جور دخترى ميخاد بگرد پيدا ...

من واقعیت خوشم نمیاد از باشگاه اینا....خودمم همه باهام زود جور میشم میگن تو یه جوری که آدم دوس داره باهات نشست برخاست کنه به قول معروف تو دل برویی اینو بقیه میگن خودم نمیتونم نظر بدم به خودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من واقعیت خوشم نمیاد از باشگاه اینا....خودمم همه باهام زود جور میشم میگن تو یه جوری که آدم دوس داره ...

بشين فكر كن از نظر ظاهر شخصيت اخلاق زن ايده ال توى فكرت چجوريه 

اول خودت قشنگ بدونى چى ميخاى 

رو راست باش 

حتما خدا بهترين دخترو سر راهت قرار ميده

میانگین ۲۰ اینا ولی خب املاک یه خورده بالا پایین داره من قصد دارم اون یکی مغازه رو هم بزنم

درود بر تو جوون

شما هفت خوان رو باید بگذرونی:

1️⃣توشه‌هایی بس گزاف برگیری از دلبری و دلدادگی

2️⃣

3️⃣

4️⃣

دنباله‌ش رو برات خواهم نوشت 

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.