من ۲۶سالمه لیسانس گرفتم خدمتم تموم شد چندین بار تایپک زدم راهنماییم نکردن من خودم میدونم اینجا سایت خانماس ولی مجبور شدم اومدم اینجا چون راستش خجالت میکشم با خانواده صحبت کنم.....و متاسفانه من تا الان وارد هیچ رابطه ای نداشتم و تجربه ندارم یعنی تا این حد که حتی تجربه همصحبتی نداشتم و اینارو اینجا میگم اگه میشه خواهری کنید راهنماییم کنید....این داستان من عین واقعیته شاید بعضیا باور نکنن و حق هم دارند ولی واقعیت رو گفتم ممنونتون میشم راهنماییم کنید
نظر بقيه قابل احترامهاما از نظر من ازدواج سنتى دورش تمومه خودت ببين دلت چه جور دخترى ميخاد بگرد پيدا ...
من واقعیت خوشم نمیاد از باشگاه اینا....خودمم همه باهام زود جور میشم میگن تو یه جوری که آدم دوس داره باهات نشست برخاست کنه به قول معروف تو دل برویی اینو بقیه میگن خودم نمیتونم نظر بدم به خودم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میانگین ۲۰ اینا ولی خب املاک یه خورده بالا پایین داره من قصد دارم اون یکی مغازه رو هم بزنم
درود بر تو جوون
شما هفت خوان رو باید بگذرونی:
1️⃣توشههایی بس گزاف برگیری از دلبری و دلدادگی
2️⃣
3️⃣
4️⃣
دنبالهش رو برات خواهم نوشت
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.