2777
2789

ما دبیرستان بودیم 

بوفه امون خیلیی فروش داشت 

یعنی پیراشکی ( ن شیرینی بلکه غذا) و سالاد ماکارونی و سالاد الویه میاورد روزای مختلف 

خیلییی شلوغ می شد شاید بالای ۵۰ ۶۰ تا فروش در روز که هرکدوم نزدیک ۴۵ تومان بود 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل ۵۰ تا 

غیردولتی بیشتر هم میفروشی

هفته ای دو روز ساندویچ فلافل بفروش 

یه روز آش 

یه روز سیب زمینی سرخ کرده 

یه روز هم ماکارونی یا اسنک 

ببین چی مجازه 

شیرکاکائو و مارشمالو و چوب شور هم خوب فروش میره  

هفته اول روزی حدود ۲۰ تا بپز کم کم دستت میاد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

پارسال که پسرم کلاس نهم بود آقایی که تو مدرسه کار میکرد و خانومش خیلی با سلیقه بودن انواع و اقسام ساندویچ ها نسکافه قهوه شیر کاکاعو گرم ذرت مکزیکی و ...

نودالیت حبوبات و اش و عدسی میاوردن خیلیم فروش خوبی داشتن 

چیزای خوب بپزمثلا برای ابتدایی ماکارونی خیلی دوست دارنعدسی و آشساندویچ کالباسالویهسوسیسپیتزا تکه ایس ...

سیب زمینی سرخ کرده 

و مینی پیتزا هم طرفدار داره خیلی تو دبیرستان 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ساندویچ چی

ساندویچ بنظرم خریدارش بیشتره، بوش میخوره ب دماغ بقیه هم میان میخرن😁

میتونی اسنک هم بپزی حتی پیتزا بصورت یه قاچ یه قاچ، مثلا سه تا پیتزا بپزی کافیه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بستگی به منطقه مدرسه و وسع بچه ها داره. من خودم دبیر یک مدرسه ۱۲۰ نفری تو بهترین منطقه کرج هستم، مامان مدرسه خودش بوفه رو اجاره کرده و از زبان خودش شنیدم که تو هر زنگ تفریح بالای ۸۰۰ هزار تومان خرید میکنن( فقط خوراکی) اگه آش یا ساندویچ بیارن که دیگه بالای ۱ تومن میشه 

مدرسه ابتدایی فروش نداره ولی راهنمایی و دبیرستان بچه ها خیلی میخرن مخصوصا بچه ها عاشق ساندویچ و چیپس و پفک هستن راستی چجوری بوفه تو مدرسه کرایه کردی منم خیلی دوست دارم اینکارو کنم

2790
2778
2791
2779
2792