2777
2789
عنوان

کدوم زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
منکه کلا تو دوران بارداریم خیلی کمر درد داشتم الان یکم دارم،واسه من از کمر سرکردن،همون لحظه بچه رو آ ...

واي دقيقا 😍صداش كه پيجيد انقدر گريه كردم بعدم اوردن به صورتم چسبوندنش هنوزم فيلمشو ميبينم گريه ميكنم ايشالا قسمت همه منتظرا

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

من سزارین بودم عالی بود خیی خوب بود 

مثل پرنسسا با ادم رفتار میکنن اصلا درد نکشیدم همون لحظه ام بچمواوردن چسبوندن به صورتم و گذاشتن رو سینم تا شیر بخوره وااای عشق کردم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي دقيقا 😍صداش كه پيجيد انقدر گريه كردم بعدم اوردن به صورتم چسبوندنش هنوزم فيلمشو ميبينم گريه ميكن ...

آره خیـــــــــــــلی شیرین بود ،خیلی خوبه که فیلم میگیرن پسرم میبینه ذوق میکنه،وای دقیقا۴سال و یه روز پیش بود😍😍😍

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
مبارکه.پس راضی بودی از زایمانت؟ خداروشکر

اره میخواستم طبیعی زایمان کنم اما نشد دردام درد ۱۰ سانت بود انا دهانه رحمم کلا بعد ۲۴ ساعت درد کشیدن ۲ سانت بود 

سزارین خیلی خوب بود در عرض نیم ساعت بچه بدنیا اومد بعدم ک واسه ۱۲ ساعت بعد بلند شدم راه رفتم در عرض کمتر از ۵ روزم خوب شدم 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
تولدش مبارك😘😍

ممنونم سلامت باشید❤ بچه اول شما چند سالشه؟؟چه خوبه که بارداری واسه نی نی دوم،منم ۵ماهه اقدامم 😢

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

[QUOTE=54697384]ممنونم سلامت باشید❤ بچه اول شما چند سالشه؟؟چه خوبه که بارداری واسه نی نی دوم،منم ۵ماهه اقدامم 😢[/

QUOTE]

دو سال و نيمشه 😍مال من خدا خواسته شد وگرنه قصد دوميو كلا نداشتم 😄

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
[QUOTE=54697384]ممنونم سلامت باشید❤ بچه اول شما چند سالشه؟؟چه خوبه که بارداری واسه نی نی دوم،منم ۵ما ...

وای به نظرم اینطوری خیلی بهتره،نه اینکه هی منتظرباشی هرماه و استرس بگیری،خیلی خوبه همبازی میشن باهم،منم دوست داشتم اختلافشون کم باشه ولی نشد😔 جنسیتش مشخص شده؟؟

وای به نظرم اینطوری خیلی بهتره،نه اینکه هی منتظرباشی هرماه و استرس بگیری،خیلی خوبه همبازی میشن باهم، ...

ببين من سر بچه اول پدرم درومد تا حامله شدم كلي مشكل داشتم ولي سر اين يكي كه اصلا به حاملگي فكر نميكردم فقط با يه بار رابطه مشكوك شد واقعا بيخيالي خيلي تاثير داره دومي منم پسره

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
ببين من سر بچه اول پدرم درومد تا حامله شدم كلي مشكل داشتم ولي سر اين يكي كه اصلا به حاملگي فكر نميكر ...

بسلامتی خدانگهشون داره همیشه سلامت باشن

آره بیخیالی خیلی تاثیر داره من سر بچه اولم اصلا استرس نداشتم زیاد بهش فکر نمیکردم ولی سر دومی نمیدونم چرا اینطوری شدم،شاید بخاطراینه که نمیخوام فاصلشون زیادشه

بسلامتی خدانگهشون داره همیشه سلامت باشن آره بیخیالی خیلی تاثیر داره من سر بچه اولم اصلا استرس نداشت ...

ايشالا خيلي زود باردار ميشي فعلا از حال هواي عيد لذت ببر خيليا تو عيد حامله ميشن😉

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
ايشالا خيلي زود باردار ميشي فعلا از حال هواي عيد لذت ببر خيليا تو عيد حامله ميشن😉

ممنونم،ان شاءالله😊

من هم سزارین شدم وخیلی عالی بود.طبیعی ادم درد مند میشه.من از طبیعی متنفرم وهمیشه دعا میکردم سزارین شم که دوقلو باردار شدم وشکر خدا سزارین شدم خیلی عالی بود

اسمم مهسا.....هرچی تو زندگیم دارم مدیون محبتای شوهرمم....همسرم و پسرام برام خاص ترین های دنیان😍😍