2777
2789
عنوان

دوست پسرم فوت شد حالا پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 27 پست

مگ خودکشی پسرش به شما ارتباط مستقیمی داشته؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گناه داره جوابشو بده چقدر بی رحمی اون حالش بده میخاد درباره پسرش حرف بزنه با یکی

خب عزیزم من همه چیو بهش گفتم ربطی نداره هی بامن حرف بزنه میترسم بزارنش پا من بگن بخاطر تو خودکشی کرده یا...

خب عزیزم من همه چیو بهش گفتم ربطی نداره هی بامن حرف بزنه میترسم بزارنش پا من بگن بخاطر تو خودکشی کرد ...

نه مطمئن باش نمیزارن چه ربطی به شما داشته آخه دیگه مرده تموم شده خدابیامرزتش، حالا براچی خودکشی کرده؟!خیلی ناراحت شدم پسر جوون😔😔اعصابم خورد شد 

شاید چون با پسرش بودی ی جور حس راحتی داره باهات و دنبال ی نشونه از پسرشه کسی ک دوسش داشته و براش عزیز بوده

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
نه مطمئن باش نمیزارن چه ربطی به شما داشته آخه دیگه مرده تموم شده خدابیامرزتش، حالا براچی خودکشی کرده ...

وضع مالی بدی داشتن باباشم خیلی اذیتش میکرد میگفت تو اینده به هیچی نمیرسم و بدبختم وهمه میزنن تو سرم...

وضع مالی بدی داشتن باباشم خیلی اذیتش میکرد میگفت تو اینده به هیچی نمیرسم و بدبختم وهمه میزنن تو سرم. ...

وای خیلی ناراحت شدم بخدا تاپیکتو دیدم چندسالش بود؟!بیچاره پدرش گناه داره الان خیلی عذاب میکشه آرومش کن 

یعنی جوابشو بدم

ن زیاد ولی حرف ناجوری هم نزنی ک دلش بشکنه چون حتما افسرده شده بابت این جریان

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
دوست پسر فابت بود یا دوست معمولی؟!چطور انقدر راحت کنار اومدی

۲۲سالش بود بعد حدود۵ماه خوب شدم داشتم میمیرم ۱۰کیلو تو چند روز کم کردم افسردگی صبح تا شب گریه بعد پلاتین زیادی تو بدنم داشتم عفونت کرد دکترا میگفت از شوک اینطوری شدی...اگه حالمو خوب نکنم خودم فلج میشم