2777
2789
اهوم 😞🫂🫂🫂🫂🫀 هی خدا 😞

همین الان انگار یکی قلبمو گرفته دستش فشار میده

نفسم بالا نمیاد از شدت غم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من زندگی کردن و بلد نبودم و نیستم کلا بعد ۳۰ آدم بیشتر درگیر سن میشه انگار عمر مثل برق و باد مبره

آره . ب نظرم از الان دیگه شروع کنید و اونجوری ک میخواین زندگی کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الان انگار یکی قلبمو گرفته دستش فشار میدهنفسم بالا نمیاد از شدت غم

عززیزدلم😞🫂🫂🫂🫀فکر و خیال نکن تو هنوزم وقت داری گلم خدا کمکت میکنه.رابطت با خونوادت خوبه؟؟

عززیزدلم😞🫂🫂🫂🫀فکر و خیال نکن تو هنوزم وقت داری گلم خدا کمکت میکنه.رابطت با خونوادت خوبه؟؟

نه خوب نه بد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اها . من خیلی تنهام متاسفانه . خیلی بده .

منم تنهام 

فقططططط این سایتو دارم

منم تنهام فقططططط این سایتو دارم

خیلییی بده😣😣😣😣😣خدا کمکمون کنه .هرکسی که میشنوه وضعیت رو میگه خودت تلاش کن بسازش زندگیتو . ولی مگه به همین راحتیه!من آسیب روحیش دیدم و از خودم ناامید شدم یه نفر عزت نفس و اعتماد ب نفسمو گرفت . تا قبل از اون آدم حالم خوب بود واعتماد ب نفس داشتم

خیلییی بده😣😣😣😣😣خدا کمکمون کنه .هرکسی که میشنوه وضعیت رو میگه خودت تلاش کن بسازش زندگیتو . ولی م ...

دقیقااااا میفهمم چی میگی