2777
2789
عنوان

چرا پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی پسری که طولانی بهت زل میزنه و نگاهشو برنمیداره دختره توهم زده؟

منم تجربه کردمش.

درحالیکه طرف از من زودتر ازدواج کرده،بچه دارشده...

اما معنی نگاهشو نمیفهمم.حتی وقتی میخام ازش خدافظی کنم،یه غمی تو چهرش میاد!

منم تجربه کردمش.درحالیکه طرف از من زودتر ازدواج کرده،بچه دارشده...اما معنی نگاهشو نمیفهمم.حتی وقتی م ...

خب اگه تو رو دوست داشت چرا نیومد جلو اگه زنشو دوست نداره چرا باهاش ازدواج کرد پس معنی اون نگاه ها چیه؟😖😅

خب اگه تو رو دوست داشت چرا نیومد جلو اگه زنشو دوست نداره چرا باهاش ازدواج کرد پس معنی اون نگاه ها چی ...

دقیقا این سوالا همش تو ذهنم میچرخه!!

البته تا حدی میدونم چرا نیومد خواستگاری،چون پدر من وپدرش با هم سر ارث پدربزرگم دعواشون شد ،وتامدتی قهر بودن وبعد اون که آشتی کردن دیگه روابط مثل قبل نشد.

دقیقا این سوالا همش تو ذهنم میچرخه!!البته تا حدی میدونم چرا نیومد خواستگاری،چون پدر من وپدرش با هم س ...

این دومین باره که پسری با رفتارا و نگاهش این حسو بهم میده که از من خوشش میاد ولی بعد میفهمم تو رابطه هست😑😑

این دومین باره که پسری با رفتارا و نگاهش این حسو بهم میده که از من خوشش میاد ولی بعد میفهمم تو رابطه ...

خیلی حس بدیه.کاملا درکت میکنم.

ناخواسته تو یه معذوریتی قرار میگیری که نه راه پس داری،نه پیش

چون بعضی‌ها از توجه داشتن به دخترای دیگه لذت میبرن یا احساس جذابیت میکنن. این رفتار به معنی علاقه جدی به اون دختر نیست. ممکنه فقط برای ارضای حس خودشیفتگی یا نیاز به تایید باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792