2777
2789
عنوان

این ادم خیلی لاکچریه تو دانشگاه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 29 پست
من حقوق رو اصلا با کلاس نمیدونم بی کنکورم میشه رفت منرشته هایی که با زحمت میشه رفت رو با کلاس میدون ...

کسی که پولداره اکثرا به خودش زحمت نمیده درس بخونه چون دل خوش میکنه به پول باباش و دانشگاه ازاد

نمراتش هم خوب باشه اره

چون محیط آکادمیکه و موضوع اصلی درسه به نظرم تاثیر داره

دانشگاه اینجوری نیست که واقعا هیچکس هیچی درس نخونه من که دولتی‌ام اینجوری نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر دخترا تو سن دانشگاه قشنگ و خوش اندام نیستن؟ گوشی و اپل واچ رو کسی دقت نمیکنه حالا ماشین شاید.

خانواده رو هم کسی نمیبینه تنها آپشنش همون روابط اجتماعی خوبه که البته باید دید چطوره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اره لاکچری که هست ولی الان معمولا همه این شکلی ان تو دانشگاه 

یعنی اینجوری نیست که این تنها باشه خیلیا این شرایط رو دارن 

باید اخلاق و رفتارش هم خوب باشه 

خیلیا تو دانشگاه هستن خوشگلن ولی طرز حرف زدن و رفتارشون اصلا خوب نیست 

لاکچریه ولی خاص نیست

زیاد هستن اسن مدل و حتی بهتر 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وقتی میگی زیباست خانواده ی خوبی دارهبرا ازدواج از نظر پسرا موقعیت خوبی دارهنمیشه گفت خیلی باکلاس و ل ...

منم زیبام و خانواده خوبی دارم 

خواستگار هم زیاد دارم 

پس چرا خواستگار خوبی ندارم 

منم زیبام و خانواده خوبی دارم خواستگار هم زیاد دارم پس چرا خواستگار خوبی ندارم

شاید روابطت کمه بیشتر خواستگارایه خوبی میبینم یکی بهم معرفیشون کرده یه دوست خوب مثلا

دختر‌عمه خودم خیلی قشنگه یه رشته خوب درس خونده پدرش بهترین جای شهر بهش خونه داده ماشین ۲میلیاردی زیرپاش

بعد تو کل زندگیش فقط ۱۷سالگیش یه خاستگار داشت هیشکی سمتش نمیاد

من میگم بخاطر اینه با هیچکس ارتباط نمیگیره حتی خانما

💍♥️

2790
2778
2791
2779
2792