2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا واقعا کار به کار بقیه ندارندرخواست نمیدناونا هیچولی اینا ک میان چرت و پرت میگن و کلی درخواست م ...

خب بیشترشون گروه دومن 

نمیدونم چرا راهشون میدن تو سایت اصن

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

این سایت که هیچ مردی نداره راستیاوناییم که به اسم مرد تو این سایتن اشتباهی نر شدن😂وگرنه مرد واقعی ن ...

جااالبه یکی شون میگف از نظر ما زنای اینجا خیلی بد هستن که اینجا عضون😐😐😐

و منی که بخاطر مردا کاربری اصلیم تا فردا تعلیقه .....

عه

آشنایی؟

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

از آقایون بدتر اونایین که خودشون رو خانوم جا میزنن و دوست میشن با بقیه یه نفر یکی دو ماه پیش به من درخواست دوستی داد قبول کردم بنده خدا بزرگترین دغدغه ش این بود من که مجردم نیاز های ج رو چه جوری برطرف میکنم

جااالبه یکی شون میگف از نظر ما زنای اینجا خیلی بد هستن که اینجا عضون😐😐😐

میگفتی پس فکر کن دیگه مردای اینجا چین😂😂😂 یه مشت چندش خاله زنک 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

میگفتی پس فکر کن دیگه مردای اینجا چین😂😂😂 یه مشت چندش خاله زنک

چون بهش گفتم چرا اینجایی و مرد نباید اینجا باشه سوزش گرفته بود 

خیلی بی تربیت هم تشریف داشت احمق با سن ۳۱ سالل 

ارهخانوم مربی تعلیقی ام همشریت

نگووووووو

عزیزم😘

کی تعلیق شدی؟

منم امروز کاربری چرچیلم سه روز تعلیق شد اونم برای چرت ترین کامنت دنیا ک شوخی کردم برای نذری

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂