2777
2789
چون خونه ساده خلوت دوست داریم

آخه تابلو خیلی تاثیر داره

مثلا تابلوی همین عکس پروفت برای اتاق خواب پشت تخت😇

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
آخه تابلو خیلی تاثیر دارهمثلا تابلوی همین عکس پروفت برای اتاق خواب پشت تخت😇

ما تحت تأثیر تابلو نیستیم

چرا باید توی اتاق خواب عکس بقیه یا خودم رو بزنم پشت تخت

سر اومد زمستون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بودجه که یه معضلهاز یه طرفم میگم نکنه بخرم یهو از یچیز دیگه خوشم بساد بعدشیعنی همین یه جمله باعث میش ...

من تا چند وقت پیش دوست داشتم عکس دوتا کوچولوهامو بگیرم بزنم به دیوار پذیرایی😂۳ تومن هم پولش شد . الان بدم میاد میخوام بردارمش

ما تحت تأثیر تابلو نیستیمچرا باید توی اتاق خواب عکس بقیه یا خودم رو بزنم پشت تخت

باشه😅🙌

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

فقط یه تابلوی وان یکاد فرش دستبافت ابریشم ، دوتا روشنایی کنار سالنی ،و گرامافون  و سطل آشغال بزرگ ایستاده برنج و آینه کنسول و یه میوه خوری برنز کنارسالنی که قصد دارم این برنزی هارو جمع کنم و گلدون بزرگ بخرم 

من تا چند وقت پیش دوست داشتم عکس دوتا کوچولوهامو بگیرم بزنم به دیوار پذیرایی😂۳ تومن هم پولش شد . ال ...

منم دوتا شمعدون و یه گلدون ست با ست کریستالم خریدم گفتم بذارم رو کنسولی الان گذاشتم خوشم نیومده

موندم چیکارشون کنم😂ببینم عکس میاد بفرستم

من یه دکوری مهره شطرنج سه تایی رو میز تی وی گذاشتم و پی اس فایو

رو کنسولم یه تابلو نوشته خارجی درمورد عشق یه گلدون و گل خشک

تو کتابخونه ام عکس رهبر و عکس نوشته عشق و کتاب ها رو متفاوت چیدم تو قفسه ها و لپ تاپ و دوربین کنون و یه گلدون گل ژیپسوفیلا

مشخص شد زیاد اهل دکوری نیستم 😁

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏

اون گلدون طلاییه از اونجا برداشته شده به خونم نمیومد اصلا دادم مامانم

ولی با اون دوتا شمعدون هم موافق نیستم🥲😂نمیدونم کجا بذارمشون 

بالای کنسولی هم اینه زدیم البته این عکس واسه موقعیه که تازه خریدم