2777
2789
عنوان

باید از عروسمون دفاع کنم یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست
خواستگاری رفتیم  بهم خورده دوباره دیدیم اینا همو دوست دارن ایشالا بعد محرم و صفر

عشقم به فامیلا نگید و فقط خودتون ۴ نفر خانوادگی برید خاستگاری اون موقع بهم نمیخوره🥲

#دردکشیده‍ 

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

جواب بده .برای زندگی خودتم عالیه که به انتخابتو تصمسات احترام بزارن .کار درسته نکردین هنوز خواستگاری ...

بخدا من گفتم نرین اون دخترم هرچی داداشم بگه گوش میده 

خواستگاری رفتیم بهم خورده ک دلیلشم بابا ها بودن وگرنه ما همه راضی و خوشحال 

مرسی جواب میدم 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگاری رفتیم بهم خورده دوباره دیدیم اینا همو دوست دارن ایشالا بعد محرم و صفر

ان شاالله ک وصلتشون جور بشه اما دیگه نشون فامیل ندید هیچی هم نگید فامیل اگه خوب بودن برا ادم مشکل درست نمیکردن

عشقم به فامیلا نگید و فقط خودتون ۴ نفر خانوادگی برید خاستگاری اون موقع بهم نمیخوره🥲#دردکشیده‍

اره خواستگاری کردیم و نامزد شدن میگیم 

الهییی عزیزم مرسی بابت به اشتراک گذاشتن تجربت

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ان شاالله ک وصلتشون جور بشه اما دیگه نشون فامیل ندید هیچی هم نگید فامیل اگه خوب بودن برا ادم مشکل در ...

انشالله 

اره بخدا خودشون از همه ... ترن اونوقت به ما گیر میدن

اره بخدا من خیلی گفتم نگین به کسی حالا جواب بدمشون خوبه یا بد

من باشم در حد اعتدال و رعایت ادب همینی که گفتم رو میگم 

اگر هم تو جمع با عروس بد حرف بزنن میگم لطفا احترام عروسمون رو نگه دارید نور چشمی ماست(حالا زیادم مهم نیست که واقعا دوستش داری یا نه اما جلوی دخالت بیشتر فامیلا رو میگیری)

مادرشوهرمن به فامیلای فضول خودش یه چن بار گفته من که مادرشوهرم انقدر تو کار عروسم فضولی نمیکنم که شماها میکنید، تا بالاخره فامیلاش دست از سرم برداشتن😂

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

من باشم در حد اعتدال و رعایت ادب همینی که گفتم رو میگم اگر هم تو جمع با عروس بد حرف بزنن میگم لطفا ا ...

اهاااا پس همه این مشکل و دارم 

مرسی حتما اره میگم ک من دوسش دارم اما بیشتر ازون داداشمو 

و بیشتر دلم میخاد جلو فامیلو بگیرم 

دقیقا فامیل هیچوقت دلشون نمیخواد ازشون سر باشی

هعی

اره بخدا من خیلی گفتم نگین به کسی حالا جواب بدمشون خوبه یا بد

اره جواب بده

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
والا طرفای ما بعد عقدم به زور میرن خونه مادربزرگ همسرشون چجوری اینا بعد خواستگاری بهم خورده میرن ؟!

والا بخدا من گفتم نرین دیگ درس عبرت شد گوش بدن