2777
2789
اصلا نظراتش وجدانم رو قلقلک میده

شاید حق داشته باشید اما سعی کنید بی تفاوت باشید

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

چرا انقد براتون مهمه وقتی نه طرفو دیدی نه میشناسی و نه قراره ببینیش نه نقشی تو زندگیت داره😐😐😐

ااصلا برام مهم نیست فقط نظراتش خیلی رواعصابمه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بدجوری موافق هستمم

والله خسته شدم می‌نویسی نصفش ام کیبورد اشتباه میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من عادتمه حرفای دلمو میزنم. تهشم میگم ریپتو باز نمیکنم بعد ک ریپ زد ریپشو حذف میکنم و نمیخونمش😂😂 ...

وااای🤣🤣🤣

وای این خیلی خوبهمنم خیلی دلم میخواست این قابلیت وحود داشتمثلا میشد یه تاپیک زد که فقط خانما با ویس ...

من چند بار گفتم میگن احتمال شناسایی هست آخه صدا شناسایی چی  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله خسته شدم می‌نویسی نصفش ام کیبورد اشتباه میشه

دقیقا دیگه وقتشه این آپشنو اضافه کنن . فوشم بدی خوبه قشنگ میرسه به روح طرف 🤣

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خوشگلای من شماها نیستید

من اصلا کم پیش میاد یکی رو اعصابم باشه هرچقدر خم تفاوت عقیده باشه رواعصابم نمیره ولی این یکی به قصد جنجال فکرکنم نظر میده🤣

خب مثل عکس

اونایی که نمیخوان ویس ندن 

😐😐😐 خوب صدامونو عوض میکنیم 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

چرا انقد براتون مهمه وقتی نه طرفو دیدی نه میشناسی و نه قراره ببینیش نه نقشی تو زندگیت داره😐😐😐

وای اخه بعصیا دور از جون خیلی نفهمن

هس بهش میگی اوکی دیگه پست نذار توی تاپیکم هی نوتیفش میاد

کاش اینجا دگمه بلاک داشت

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

😐😐😐 خوب صدامونو عوض میکنیم 

دقیقا دیگه وقتشه این آپشنو اضافه کنن . فوشم بدی خوبه قشنگ میرسه به روح طرف 🤣

😂😂😂😂🤦🤦فروش نه آروم تر خواهر 

2790
2778
2791
2779
2792