2777
2789
عنوان

ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست

هرچی میخرین فقط کوییک و تیبا و ساینا نخرین خیلی ضایع هست 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

البته پارس هم ک از رده ی خط تولید خارج شده بس ک آمار تصادفش بالاس

پس نتیجه میگیریم ک ماشین ایرانی نوچانو🤧🤣😜

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

البته پارس هم ک از رده ی خط تولید خارج شده بس ک آمار تصادفش بالاسپس نتیجه میگیریم ک ماشین ایرانی نوچ ...

دقیقا 

ماشین ایرانی قیمتش یه طرف مصائب بعد از خریدش یه طرف

همون ماشین دست دوم خارجی از ماشین صفر ایرانی خیلی بهتره

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

دقیقا ماشین ایرانی قیمتش یه طرف مصائب بعد از خریدش یه طرفهمون ماشین دست دوم خارجی از ماشین صفر ایران ...

خدایا ماشین خارجی نصیبمون بفرما🤣🤧🤲🤲🤲

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

خدایا ماشین خارجی نصیبمون بفرما🤣🤧🤲🤲🤲

الهی آمین

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.