2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذاهای گرمی اصولا زیاد میخوریم تاثیری نداره. بعدشم‌نمیخوام تحت تاثیر یه چیزی منو بخواد که

ببینید وقتی غذا گرم بشه روان و روحیه هم گرم میشه

شما مرغ بازار رو ببینید...بی روحه چون طبعش سرده

اما مثلا مرغ محلی رو نمیشه گرفت...چون طبعش گرمه

این مثال بود برا تاثیر غذاها روی روحیه و عشق و...

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

گرایش شدید؟؟ اینو از کجا در اوردیخب داره میگه من سیستم بدنم اینجوریه

نه سیستم بدنشو توضیح دادم به خانم ک ربطی به احساساتش نداره بدنش سرده و باید درمان شه 

ولی گرایش جنسی رو به طور کلی مطرح کردم 

و اینکه مقاومتش نسبت به درمان و درک از همسر بنظرم خودخواهیه

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ببینیدوقتی غذا سرد باشه آدم بیحال میشه...بی انرژی میشهغذاهای با طبع گرم انرژی زا هستنسن هرچی میره با ...

به خدا تغذیه ی همیشه ش همیناست. صبحانه حلوا ارده سرشیر میان وعده موز و شیر موز و.....

به خدا تغذیه ی همیشه ش همیناست. صبحانه حلوا ارده سرشیر میان وعده موز و شیر موز و.....

اینا ک خیلی عالیه من همسرم اکثر اوقات بنده خدا بدون صبحانه می‌ره سر کار 😂😂

من مامان میشم ☺️💪

شیرموز که سرده

والا چه عرض کنم

عطرای گرم هم تاثیر دارن فکر کنم🫤

خدا به خیر کنه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

گفتی ک رابطه کمه و راضیت نمیکنه و این رابطه کم نمیتونه جواب گویه نیاز شما باشه؟

آره یه بار میگه الان همینن چون مشکلات زیاده یه بار میگه من کلا اینجوریم از اون مدل مردا نیستم

توکاری کن بیاد سمتت دیشبم به پست اینجوری دیدم به اونم گفتم 

من همسرم اوایل خییییییییییییلی سرد بود دوسم داشت ولی سرد بود الان جوری شده که ببخشید تقریباً هرشب رابطه داریم

واسش ناز کن و هزار تا کاردیگه که دلش واست بلرزه 

توکاری کن بیاد سمتت دیشبم به پست اینجوری دیدم به اونم گفتم من همسرم اوایل خییییییییییییلی سرد بود دو ...

هرکار بلد بودم کردم اینجا نمیشه توضیح داد ولی کلا نسبت به این قضیه و این وجه از شخصیت من به بدن من کااااملا بی توجهه

آره یه بار میگه الان همینن چون مشکلات زیاده یه بار میگه من کلا اینجوریم از اون مدل مردا نیستم

توانش چطوره توان جنسیس چند رانده ؟ ، یا اینکه معاشقه ای چیزی قبل از اینکه کاری بکنید انجام میدن یا خیر