2777
2789
عنوان

آیا طلاق راه حله

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 71 پست
همون جاکه گفتی مرد هارو میشه تربیت کرد دیگه نخوندم بعدشومیدونم بامرد دیوانه مواجه نشدی

و من قطعا نمیگم مرد دیوانه رو میشه تربیت کرد قطعا تا اخر میخوندی متوجه منظورم میشدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج وقتی خوبه که زن حقوق برابر با مرد داشته باشهازدواجی که تو اون زن حق طلاق ، حق تحصیل، حق تنصیف ...

آفرین عالی عالی گفتی همیشه سازش و صبوری جواب نمیده تو جامعه ی که حقوق زن نادیده گرفته شده حتی مهریه هم که حقش بود هر روز دارن ی قانون جدید براش وضع میکننکه اونم بهش نرسه چقدر زن بیچاره باید کوتاه بیاد و سازش کنه وقتی مردها هار شدن و هر روز با دیدن پلنگ های بیرون با زن خودشون چپ می افتن و دنبال کیس جدید برای همخوابی میگردن آخه مگه این مشکلات رو میشه با حرف و مدارا و سازش حل کرد خدا لعنتشون کنه این هرزه های عوضی رو شما که هرروز ی رنگ و ی مدل میخواید چرا میاد ازدواج میکنید و دختر مردم رو بیچاره میکنید

عالی بودبله منم موافقمفقط یه عده عقب مونده میان تاپیکایی که ی بیچاره ای داره از مشکلش با شوهرش میگه، ...

به نظرم کسی که  میگه تو بدختی بمون و سازگاری کن عقب مونده تره   و اینکه یا خودت مردی که همچین حرفی میزنی یا زن ستیزی چون کسی که زندگیش خوب باشه اصلا حرفی از طلاق نمیزنه کی دوست داره زندگیش از هم بپاشه ؟  شما هم یک بار دیگه توهین کنی نی نی سایتو صدا میزنیم اینجا کسی حق توهین به کسی رو نداره 

عقب مونده چیه چه طرز صحبته زندگی خودتو بابقیه مقایسه نکن سطحی نگری الاناون خانما یه چیزایی بیشترازمن ...

نه باور کن اکثرا مجرد هستن یا تا حالا با شوهرشون به یه مشکل اساسی نخوردن که ناچار به دوری و تحمل دلتنگی و سرکوفت خانواده و ... بشن واقعا اکثرا کسایی که تجربه مشابه ندارن یا جدا نشدن میان میگن طلاق بگیر میتونی یه امار بگیری که باور کنی البته هر مشکلی هم قابل سازش نیست ما داریم در مورد مسائل سطحی و قابل مذاکره و اصلاح حرف میزنیم

وقتی من ده ساله دارم خواسته هامو چند ماه یکبار بهش گوشزد میکنم ولی باز مث گاو رفتار میکنه و تو کتش ن ...

من مشکلات و نیازهای شما که برطرف نمیشن رو نمیدونم دوست خوشکلم اما نظرم اینه یه مشاوره میتونه خیلی از مشکلات بینتون رو حل کنه و راهنماییت کنه

شما البته پول داری نفست از جا گرم درمیاد.

چه ربطی به تایپکم داشت دور چشای قشنگت بگردم ؟ اتفاقا کسی که پشتوانه مالی نداره اگه خانواده حمایتگر نداشته باشه و خودش مستقل نباشه ده برابر بیشتر از من بعد از جدایی اسیب میبینه 

من مشکلات و نیازهای شما که برطرف نمیشن رو نمیدونم دوست خوشکلم اما نظرم اینه یه مشاوره میتونه خیلی از ...

مشکل من اینه ک اصلا حرف نمیزنه و همیشه میره تو گوشی....مثلا از ۲۴ ساعت شبانه روز شاید در حد ۱۰ کلمه حرف بزنیم.میگ من ذاتن همینم.خوب من هر چند ماه یکبار دارم شده با گریه ازش در خواست میکنم عوض شو.اخه مشاور چ فایده دیگ وقتی طرف از چشم آدم میوفته دیگ

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
راه های مختلفو برای نجات پیدا کنید و اگه پیدا نشد خودتونو از اون مرداب با طلاق رها کنید مردی که خیا ...

کاملا با شما موافقم مردی که اصلاحش فقط عمر و جوونی و اعصاب ادم رو تموم میکنه ارزش ادامه نداره - اما گاهی خیلی راحت و با کمی سیاست میشه یه زندگی رو نجات داد و به بهترین شکل جلو برد (وقتی مشکل مرد به خاطر اموزش ندیدن یا مشکلات قابل حل هستن نه مشکلات حاد)