2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران

برید اصفهان پس  نقف روز اصفهان بمون برو  سی و سه پل و میدون‌امام بعد ازاد راه بنداز برو شیراز ۳ساعت و‌نیمه  رسیدی شیراز

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

چخوب به همسرم بگم حتما اینجوری دوتاشهروباهم میبینیم

اره اصفهان زاینده رودم باز کردن الان اب هست قشنگه،شیراز حتما ازاد راه برید و تو روز برید

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

الان اونجا گرمه وحشتناک بیا یاسوج پایتخت طبیعت ایران

یاسوج الان عالیه هواش ما یه دفعه بخاطر یه کار بانکی مجبور شدیم بریم کازرون چون چند سال ساکن کازرون بودیم بعد تو مرداد ماه بود بخدا مرگ و جلو چشم مون دیدیم به یاسوج که رسیدیم انگار زنده شدیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الان اونجا گرمه وحشتناک بیا یاسوج پایتخت طبیعت ایران

خیلی دوس داشتم جاهای تاریخی و که تابحال نرفتم برم ببینم عزیزم ماتامیخوایم بریم سفر همسرم مارومیبره شمال خسته شدم‌دیگه ازشمال

یاسوج الان عالیه هواش ما یه دفعه بخاطر یه کار بانکی مجبور شدیم بریم کازرون چون چند سال ساکن کازرون ب ...

اره تابستون ما آبشارمون دیگه نمیتونیم بریم چون جای مسافراس و شلوغه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خیلی دوس داشتم جاهای تاریخی و که تابحال نرفتم برم ببینم عزیزم ماتامیخوایم بریم سفر همسرم مارومیبره ش ...

یاسوج الان بهترین جای ایرانه با اختلاف بس ک هواش خوبه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست