2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست

ببین من آخرین پریودیم ۴ فرودین بود دوهفته مونده به تاریخ پریود مجدد درد پریودی داشتم خیلی به حدی که حتی قبل موعدم به شدت درد داشتم دل درد کمر درد و از تاریخ ۴ اردیبهشت که گذشت و هی یه روز یه روز تاریخ پریودیم عقب می افتاد بازم درد داشتم حدود دو هفته بعد از موعدم شایدم ده روز بازم حالت های پریودی داشتم یواش یواش درد سینه داشتم و از قبل موعدم خواب آلودگی و خستگی زیادی داشتم حالت تهوع فقط یبار داشتم قبل موعدم اونم موقعی در حال شستن مرغ بودم و دیگه چنین حالتی نداشتم .. شروع حالت تهوع من بعد ۲ ماه بود اونم به ندرت .. اینا علائم بارداری من بود 

راجب پیشاب اطلاعاتی ندارم

ببین من آخرین پریودیم ۴ فرودین بود دوهفته مونده به تاریخ پریود مجدد درد پریودی داشتم خیلی به حدی که ...

کلا ابجی میخام بدونم رابطه که بدون دخول بوده باکره هم باشی

مایع منی هم رو واژن خالی نشده

میتونه اینطوری بارداری اصلا پیش بیاد 

ب این راحتیاس؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ابجی میخام بدونم رابطه که بدون دخول بوده باکره هم باشیمایع منی هم رو واژن خالی نشدهمیتونه اینطور ...

احتمالش خیلی کمه 

از تاریخ پریودیت گذشته ؟چند روز مونده به پریودی؟

۲ روز گذشته

منطمه یا همیشه اینطوره 

واس اطمینان ی بیبی ب شوهرت بگو برات بیاره دلت اروم بگیره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

احتمالش خیلی کمه از تاریخ پریودیت گذشته ؟چند روز مونده به پریودی؟

۲ روز گذشته

همیشه هم قبل پریودی درد سینه دارم

الانم چند روز قبل موعدم شروع شد تا الان کمتر شده

منظم نی هی چند روز عقب جلو میندازه

ببین من نمیدونم کی پریود میشی ولی میانگین مثلا اگه اختلافش در حد سه روز هست روز چهارم برو ازمایش بتا بده یا بیبی چک بخر مثلا سه تا صبح که بیدار شدی استفاده کن بعدش عصر دوباره فردا ولی دقیق ترینش همون بتا هست که از زمان پریودت بگذره

منظم نی هی چند روز عقب جلو میندازه

پس نگران نباش چیزی نی 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─