دلیرررر مدیر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 عنوان آقا هستم❌💬 | مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 65 پست به نظرتون خواستگاری رفتن ایرادی داره؟بخاطر محرم میگم این ۵شنبه عیب نیست؟🥴 حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت 1404/04/16 | 02:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیرررر مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 اگه قادر به تحمل کردن مسائل جنسی نیستید حداقل تا 15محرم صبر کنید ۵ شنبه شب میشه ۱۵ محرم فکر کنم حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
دلیرررر مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 خواستگاری و آزمایش فک نکنم مشکلی باشه آزمایش که نیست فعلا همون اشناییه بیشتر حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
1382teach عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 21008 اگه قادر به تحمل کردن مسائل جنسی نیستید حداقل تا 15محرم صبر کنید مگه فردای خواستگاری قراره برن سر خونه زندگیشون؟ هنوز چند سال عقد عقد هست
1279sheyda عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 3060 صلوات چرا ؟کل میکشن و دست میزنن نمیدونم شاید صلوات هم باشه🥴 محرمه اقا کل و دست نمیشه صلوات میفرستن اگه بخان کل بکشن ک بمونه بعد صفر من #کینہ ای ترین آدم #مهربونہ این شهرم :)!🖤─
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 9174 فقط اون مرده ک بش گفته کاربرای اینجا ک خانواده ات نیستن😑😂 لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔
دلیرررر مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 این مردای نی نی سایت هار شدن نگا موضوع تاپیکاشون فقط بهاطر اینکه بیان تو 😐🤣 😐😐😐😐😐😐😐😐موضوعم چشه؟؟؟؟صدتا تاپیک زدم همش شعر و اهنگ بوده یه تاپیک سوالی زدم کلا زدم زورت اومده🚶🏼 حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
صاراشم۷۶ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 725 عروسی ک نیست ن...امام حسین نگفته بخاطر من کار خیر رو کنسل کنید...فقط بخاطر سنگین بودن ماه محرم و صفر اول صدقه بدید... اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم🖤
دلیرررر مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 فقط اون مرده ک بش گفته کاربرای اینجا ک خانواده ات نیستن😑😂 کی؟😂به من گفته؟ندیدم حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
نقطه1 عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 4251 مگه فردای خواستگاری قراره برن سر خونه زندگیشون؟ هنوز چند سال عقد عقد هست عزیزم راهکارم واسه این بود که به گناه کشیده نشن ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
دلیرررر مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 789 عروسی ک نیست ن...امام حسین نگفته بخاطر من کار خیر رو کنسل کنید...فقط بخاطر سنگین بودن ماه محرم و صفر ... درسته☘️ حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 9174 کی؟😂به من گفته؟ندیدم تو صفحه ی اول بله بشما گفته جالب بود برام ک یه مرد اومده تو تاپیک یه مرد دیگه نظر داده لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔
boloblak عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4305 اینکه بستگی به اعتقادات طرفین داره که درستولی خب خودت چقدر صبر کردی؟😁 یکم دیگه هم صبر کن چند روز دیگه برید خب