2777
2789

میکاپ و شنیون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

میکاپ

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایش دائم همیشه مشتری نداره مگر اینکه خیلی معروف باشی و سرت شلوغ شه

مشتری های خودت هم هر دوسه سال میان برای ترمیم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
پیشنهادتون میکاپ و شنیون پس ؟ بنظرت مشتریش بیشتره

از ارایش دائم بیشتره

عروسی همیشه هست جز ماهای خاص

و همه برای میکاپ و شنیون هزینه میکنن

شما مبتدی هم باشی قیمت مناسب کار انجام بدی باز مشتری که کار قیمت پایین میخواد میاد

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
از ارایش دائم بیشترهعروسی همیشه هست جز ماهای خاصو همه برای میکاپ و شنیون هزینه میکننشما مبتدی هم باش ...

درسته واقعا دارم پشیمون میشم رفتم اسم نوشتم برا آرایش داعم ولی دارم پشیمون میشم 

اینو دارم یاد میگیرم می‌خوام چیزای بیشتر یاد بگیرم بین آرایش داعم و میکاپ و شنیون موندم

میکاپ و شنیون بهتره

ولی شنیون سودش بیشتره وسیله ها و موادش کمتره

هزینه ی متریال میکاپ خیلی خیلی بالاست 

ینی شما معمولی ترین کرم هارو هم بخرین حداقل ۴۰تومن برمیداره فقط متریال

ولی شنیون هنر دسته جز تافت و چسب و سنجاق ها متریال خاصی نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز