2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل من اینه 15/16ترازش اونقدری هست که قبول شی.؟

واقعا ‌‌کمه‌

اگه کنکور تو خ‌وب بدی شاید امید بتونی به قبولی پرستاری یا مامایی آزاد داشته باشی‌

ولی اگر کلا خراب کردی 

واسه سال بعد شروع کن

نزار حسرت شه‌

بری ازاد  ،بعد ۴ سال که اب دهنت ریخت ازدانشگاه و دیدی از ازادنمیتونی‌ به پول برسی هوای کنکور به سرت‌بزنه.سال بعد کلک شو بکن

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

واقعا ‌‌کمه‌اگه کنکور تو خ‌وب بدی شاید امید بتونی به قبولی پرستاری یا مامایی آزاد داشته باشی‌ولی اگر ...

خیلی بده که... الان تو بودی چیکار میکردی؟ 

من الان با این اوضاع داغون چیکار کنم؟ میدونم افتضاحه.. 

ینی هیچ امیدی به پرستاری دولتی نیس؟ 

من شرایط ازاد رفتنو ندارم. واقعا ندارم. 

خیلی بده که... الان تو بودی چیکار میکردی؟ من الان با این اوضاع داغون چیکار کنم؟ میدونم افتضاحه.. ینی ...

نمیدونم اجی دقیقا

با یک مشاور صحبت کن حتما 

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

عزیزم اول از همه بگم که برای انتخاب منبع  حواست باشه باید متناسب با سطحی که داری منبع رو انتخاب کنی اگر تا به حال تست نزدی یا سطح پایینی داری ایکیو مناسب تو نیست و بهتره بری سراغ منابع سبک تر من خودم پارسال اول که کنکور دادم با تک پایه های خیلی سبز شروع کردم و تراز کنکورم شد 8700 و امسال رفته سراغ ایکیو و تراز اردیبهشتم شد 9500 پس شما هم سعی کن این نکته رو مد نظر قرار بدی 

برای هدفت هم که پرستاری هست باید بگم قبولیش راحته و بتونی نهایی هم نتیجه قابل قبول بگیری صد در صد میاری چون کلا نهایی خوندن و نمره آوردن خیلی راحت تر از کنکوره (حداقل برای من) فقط باید استمرار داشته باشی ، بابت نهایی هم نگران نباش از الان بخون تا بتونی یازدهم رو هم ترمیم بزنی و خیالت راحت باشه

عزیزم اول از همه بگم که برای انتخاب منبع حواست باشه باید متناسب با سطحی که داری منبع رو انتخاب کنی ...

با تراز 9500میتونی پزشگی بیاری؟ من نظرم عوض شد میخوام برم پزشکی دانشگاه روزانه... فعلاا خیلی سبزو تست میزنم فقط زیست البته... بنظرت احتمال اینکه پزشکی بیارم هست؟ روزی چند ساعت بخونم.؟ درسای حساب کردنی چجوری ؟؟ دانشگاه تهران نمیخام... 

با تراز 9500میتونی پزشگی بیاری؟ من نظرم عوض شد میخوام برم پزشکی دانشگاه روزانه... فعلاا خیلی سبزو تس ...

آره میشه قبول شد البته که من خودم دنبال فیزیوتراپی ام اما با همین تراز میشه دانشگاه تیپ 3 و بعضی از شهرای تیپ 2 پزشکی دولتی بیاری اما بطور کلی از الان خیلی به رشته فکر نکن فقط وقت بذار برای درس خوندن بعد که نتایج بیاد فرصت داری برای انتخاب رشته

برای تایم درسی هم نمیشه عدد دقیق داد ولی سعی کن از حداکثر وقتی که داری استفاده کنی من خودم روزی 6 ساعت تایم داشتم ولی از همش استفاده میکردم و سعی میکردم زمان رو هدر ندم فقط  برای استراحت جمعه بعد از ازمون میرفتم پیاده روی یا کافیشاپ ، موقع ناهار خوردن هم یه قسمت سریال فرندز نگاه میکردم