2777
2789
عنوان

چه ویژگی پسر داشته باشه شما پسند میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 200 پست

ولی واقعا ویژگی های ظاهری

قد بلند که قربونش بشم پارتنرم هست

موی مشکی

موهاش فر نباشه

دست بزرگ و رگ دار

بینی قوز دار

والیبالیست یا بسکتبالیست

چهرش اخمو باشهه 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق افرادباهوشم یعنی کسی که ازمن باهوش ترباشه نقطه ضعف من باهوشان البته من متاهلم

اینکه درسته دختر بهتره با پسری ازدواج کنه که پسر یکم سرتر باشه وگرنه به مشکل میخورم(منظورم جنبه مادی و بقیه موارد)

اول از ادب خیلی خوشم میاد و وقار که تو این دوره زمونه کم یاب شده از قیافه دوست دارم لاغر باشه و هم قد یا بلندتر خودم ۱۶۵ هستم هم قد خودمم باشه اشکال نداره مالی هم خونه داشته باشه و یه در آمد ثابت چون واقعا کشش اجاره نشینی ندارم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من مرد پخمه دوست دارم باهوشا دهن آدم و سرویس میکنن زیادی میفهمن همه چیز و این رو مخمه تازه ادعاشونم ...

خودم خیلی تیزم براهمون پخمه هاحوصله منوسرمیبرن دوس دارم بااون آدم بحث علمی کنم شوخی های عمیق وهوشمندانه کنم کارایی که معمولامیکنم وافرادعادی ناراحت میشن حتی مرزبین شوخی وجدی روتشخیص نمیدن نمونه زیادی ازین آدمای عادی توسایت هستن ولی آدم باهوش یچیزدیگست کسی که نگاهتوبخونه وبفهمه نیازبه حرف زدن نباشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چرا فکر میکنی هر پسری اینجاعه یه آدم مشکل دار و بیکاره؟نظرت محترم کامل ولی خب زود قضاوت نکن

بیکار نیست ولی من نمی‌پسندم همسرم یا پارتنرم کاربر سایتی باشه که ۹۰ درصد کاربراش خانمن 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اینکه درسته دختر بهتره با پسری ازدواج کنه که پسر یکم سرتر باشه وگرنه به مشکل میخورم(منظورم جنبه مادی ...

باهوش باشه حاضرم زیرچادرم باهاش بمونم کلاهیچ وقت پول برام ملاک نبودونیست

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰