2777
2789

با توجه.  به تایپک قبلی رفتیم دهات برا نذریه بعدش همه اومدن دختر داییمم اومد بعدش سرشو انداخت پایین بعد خواستم باهاش حرف بزنم دیدم هیچ حرفی نزد داشت میرفت بالا نامزدم این رفتارشو دید گفت تو بیا اینجا ولش کن محلش نده بعد دختره برگشت اومد پایین پیش دختر عمم بیرون نشستن اینم بگم اون دختر همم رفیق صمیمه ی منه تو فامیل با کسی حرف نمیزنم دختر داییم ابنو نمیدونست که اون میاد میگ به من بعد همین جوری شروع کرد چرت و پرت و بد گفتن از من  که یهو نامزدم نتونست این رفتارشو تحمل کنه گفت حدیثه خانم رابطه شما و همسر من دخلی به من نداره نه میخوام فضولی کنم نه کاری دارم ولی پشت همسرم مثل کوه وایستادم همسر من بهت هیچی نمیگ فکر نکن بزرگی نه میسوزه که محل نمیدی نه ناراحته تازه خیلی ام خوشحال که یه بی مصرفی مثل شما از زندگیش رفت بیرون تا راحت باشه اینجا بود که دختر داییم هیچ حرفی نزد سرشو انداخت پایین پاشد رفت پیش مادرش بعد مادرش اومد گفت چی به این بچه گفتیت گفتم ببین زندایی دخترت و خیلی بد کردی رد میشه هیچ حرفی نمیزنه انگار که لال شده من از اون بزرگ ترم اصلان من هیچی بخاطر ابرتون به نامزدم سلام میداد بعد دختره اومد گفت که من به ایشون سلام بدم گفتم تو. کلان ۱۲یا ۱۳ سالته میخوای ۲۲ ساله بیاد سلام بده گفتم ببین من ناراحت نیستم خوشحالم که اشغال خودشو انداخت تو سطل اشغالی خودشون رفتن حالا مقصر من بودم یا خودش ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچه12/13ساله چه انتظاری دارین

ببین اون دختر واقعان پروعه من انتضاری ندارم ولی نامزدم رو این مساعل حساسه نتونست تحمل کنه که اون داره جلو شوهرم از من حرف میزنه خب هرکی باشه قطعان باید جواب بده 

عزیزم شما خودتم سنی نداری 17 سالته 😂ولی مشکل از شماس که به اون بچه گیر دادید. بچه چی میفهمه از سطل ...

من اهمیت ندادم ولی جلو نامزدم خجالت. کشیدم نامزدم بهم گفت ولش کن دیدی چیکار کرد الان از هر فامیلی حرف میزنم بهم میگ نگو فامیل خندم میگره دیدم دختر داییتو

یه مسئله بچگانه بوده در حد دعوای مدرسه ای

اخه خب نامزدم منم ناراحت شد اون اونجوری کزد باهم خیلی خوب بودیم نمیدونم چرا یهو اینجوری کرد از هیچیش ناراحت نیستم نه معطل سلامشم نه چیزی ولی ادم باید شعور داشنه باشه 

یه مشت بچه ی مهد کودکی دور هم جمع شدیدخدایی اون پدر و مادری که دختر ۱۷ ساله رو به پسر ۲۲ ساله میدن چ ...

عزیرم من خودم خواستم وگرنه میتونستم خونه پدرم باشم این ۱ دومن نامزد من ازم دفاع‌کرد سومن نامزد من درسته سنس کمه ولی تجربش از من بالاس خیلی چیزا رو درک نمیکنم ولی نامزدم راه و رسم زندگی رو هدفمو برام باز کرد کاری کرد توی انتخابم همه افتخار کنن بهم من کار نامزدمو برای این که خودشو جلو دختره کوچیک کرد تا از من دفاع کنه تایید نمیکنم چون خودم میدونم کار درستی نیود ولی خواست  بهم بفهمونه که من پشتممم هرچی باشه ببین نامزد من یه مرد واقعیه که کلان فامیل از داشتنش حصرت میخورن ببین دختر عمه ی من که باهاش خوبم عین یه خواهر و برادر مواضب همن جفتشونم خواهر برادر ندارن و تک فرزندن میخوام بگم نامزدم واقعان یه مرد همچی تمومه

اون نوجوون هست، تعجب میکنم از برخورد نامزدت! بهتر هم میتونست باهاش صحبت کنه، اینم در حد اون بچه بازی ...

اتفاقن نامزدم خیلی محترمانه باهاش حرف زد میتونست هرچی از دهنش در بیاد بگه ولی نگفت. فقط محترمانه بهش گفت که رفتارش درست نیست رفتارشو اصلاح کنه هب ما هیچی این رفتارو با کس دیگ بکنه نمیگن چقد دختر بیشوریه ؟؟