2777
2789
عنوان

دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 70 پست
راستش دیگه خسته شدم از بس رنگ موهام انواع قهوه ای شده گفتم یکم روشن بشه یه تغییر کنم

باشه انشالا بسلامتی اما گفتم اگه رنگ روشن پیدا نکردی ترکیب زیاد هست ولی اگ دوس داری بزار 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشه انشالا بسلامتی اما گفتم اگه رنگ روشن پیدا نکردی ترکیب زیاد هست ولی اگ دوس داری بزار 

ممنون عزیزم وقت گذاشتی راهنمایی کردی اون ترکیبی که گفتی واسه دخترخالم میزارم آخه اون نمیخاد دکلره کنه 

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

اینم نازه چه رنگیه

فکرکنم هایلایته نسکافه ایه فرمولش رودارم 

💜زمینه پایه ۷

طبیعی ۷

نسکافه ای 

دودی ۷

نقره ای ۵ سانت 

بنفش دوسانت 

لایت پایه ۱۰  

طبیعی 

شیرشکلاتی

کمی کنفی 

نقره ای سه سانت 

دوسانت بنفش

این ترکیبه اون رنگیه که اول فرستادم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
فکرکنم هایلایته نسکافه ایه فرمولش رودارم  💜زمینه پایه ۷ طبیعی ۷  نسکافه ای  &nbs ...

ممنون😍

این چه رنگی😭

ایناترکیبین همشون بایدببری آرایشگاه عکس روببینه ترکیب رنگش روبهت بگه 

منم موهام مشکی هرچقدرم رنگ کنم آخرش قهوه ای میشه دوست دارم دکلره کنم واسه عیدولی موهام خیلی میریزه میترسم بدتربشه 😢

ایناترکیبین همشون بایدببری آرایشگاه عکس روببینه ترکیب رنگش روبهت بگه  منم موهام مشکی هرچقدرم ر ...

منم دیگه دل زدم دریا برا یه بارم که شده دکلره کنم ببینم اصلا تغییری میکنم موهام یکم پرپشته حالا یکمم بریزه ولی باز میترسم کچل شم

منم دیگه دل زدم دریا برا یه بارم که شده دکلره کنم ببینم اصلا تغییری میکنم موهام یکم پرپشته حالا یکمم ...

کچل که نمیشی اگه دکلره کردی موهاتواحیاکن نذارآسیب ببینه مدام برس بهش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز