2777
2789
عنوان

از حرف مادرم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست
عزیزم من تک دخترم و عاشقمم هستن ولی سر زایمانام ی هفته بیشتر نموند مامانمسر دومی که خودم غذا هم میرا ...

من منظورم موندن پیشم برای زایمان نبود تازه مگه بعد تا زایمان آدم تا سه ماه افتادس.منظورم این بود که بفکرش من نبود  حاضر من بمیرم اما خودش راحت باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکتو خوندم سونو وزن رو ۳۴ هفته میرن دیگه توقع داری دیگه باردارم هستی دلت کوچیکه ناراحتی عمیقتر می ...

خیلی زودرنج شدم بخاطر بارداری همش گریه میکنم تو خونه 

ب نظرم اسی حق داره ناراحت بشه .یه زن باردار دلش خیلی نازک میشه نیاز به درک زیادی داره. مادرا اگه موقع زایمان به دادخترشون نرسن پس کی به درد میخورن؟ درسته ما هیچ طلبی از مادر نداریم ولی بخاطر دل خودش باید به دخترش کمک کنه.وگرنه دخترش می‌تونه پرستار بگیره. چهارتومن پول میده و زیر بار منت نمیره

ببخشید طول سرویکس تون چنده ؟ از همون اول کم بود ؟ چند بود اول یعنی تو ان تی چند بود بعد داروهاتون چی ...

37بود شد 32بعد 30 آمپول وشیاف ایزوکسوپربن و آسپرین  چون قبلی زود دنیا اومد انقباض دارم مرتب شده و همراه درد و طولانی متاسفانه

37بود شد 32بعد 30 آمپول وشیاف ایزوکسوپربن و آسپرین چون قبلی زود دنیا اومد انقباض دارم مرتب شده و هم ...

عی وای چرا اینجوری اومده پایین اندازه طول سرویکس ؟ خیلی تحرک داشتین ؟ من هفته بیستم و سی و دو هس و بهم پروژسترون داده هر شب شیاف بزارم 

عی وای چرا اینجوری اومده پایین اندازه طول سرویکس ؟ خیلی تحرک داشتین ؟ من هفته بیستم و سی و دو هس و ب ...

نه زیاد نمیدونم چرا اینجوری شد 

من سابقه ی زایمان زودرس دارم وانقباض هم از همون اول داشتم 

کلا بارداری سختی داشتم اول لک بینی و کیست بعد جفت مارژینال وبعد انقباض ها و سرویکس بعد قند وافت فشار  الان ۳۱ هفته و ۲ روزم فعلا انقباض ها اذیتم میکنه