2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه عزیزم منم اتفاقا داشتم تاپیکهای همینو میخوندم فکر کنم طبیعی باشه این حالت فقط اینکه طبق چیزایی ک گفتم گن یا نمیدونم چی رو ببند ،سعی کن روش رو چرب کنی و کرم ترمیم کننده رو بزنی و استراحت کنی امیدوارم خیلی خوشگل و گوگولی بشه😍😍

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
مبارکه عزیزم منم اتفاقا داشتم تاپیکهای همینو میخوندم فکر کنم طبیعی باشه این حالت فقط اینکه طبق چیزای ...

مممنونم عزیزم سوتین که مدام تنمه وای درد و بزرگی چپی نگرانم کرده به شدت

مممنونم عزیزم سوتین که مدام تنمه وای درد و بزرگی چپی نگرانم کرده به شدت

فقط بگم نگران نباش ب اندام قشنگت فکر کن و الکی استرس نگیر ،در اولین فرصت هم برو دکترت چک کنه برات

دردت خیلی زیاد؟؟با شیاف رفع نمیشه؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
فقط بگم نگران نباش ب اندام قشنگت فکر کن و الکی استرس نگیر ،در اولین فرصت هم برو دکترت چک کنه براتدرد ...

مرسی دختر اردیبهشت چرا با شیاف چند ساعت کمتر میشه 

خب دردش رو با شیاف کنترل کردم نامتقارنیش چی؟

در کل سخت نیس ولی برای من درد سینه چپ و بزرک بودنش نسبت به اون یکی فعلا ب چشم میاد

ان شاالله چیز خاصی نیست بقیه هم گفتن جای نگرانی نیست. 

من هم میترسم هم خجالت میکشم باید لخت شد جلو دکتر. 🤦

ولی اگه افتادگی برطرف بشه واقعا قشنگ و شیک میشه.

میگن هر ده سال باید عوض باشه درسته؟

مرسی دختر اردیبهشت چرا با شیاف چند ساعت کمتر میشه خب دردش رو با شیاف کنترل کردم نامتقارنیش چی؟

گلم الان فقط ۴ روز گذشته اون ورم داره باد داره یکی ورمش بیشتر فکر نکنم اونجوری ک میگی باشه در نهایت میتونم بگم زودتر برو پیش دکترت