2777
2789

سلام دوستان.بچه ها sd کاردم نه تو گوشیم بالا میاد نه تو لب تاپ هیچ اروری هم نمیده بدونم چی شده.کلی عکس داشتم داخلش ک نمیخوام پاک بشن کمک کنید لطفا

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من یکبار اینجوری شده بود فک کردم سوخته 3000 تا عکس داشتم داخلش....تا مرز 8 تا سکته ی ناقص رفتم

ولی بردم بیرون گفتن ویروسی شده خداروشکر

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]
برای من یکبار اینجوری شده بود فک کردم سوخته 3000 تا عکس داشتم داخلش....تا مرز 8 تا سکته ی ناقص رفتم ...

ااا عکساتون برگشت

نه نمیزنه اصلا.تو گوشیم زده insert sd card

ممکن هست که سوخته باشه ولی اگرم سوخته باشه عکسا با کیفیت کمتر قابل بازیابیه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
ممکن هست که سوخته باشه ولی اگرم سوخته باشه عکسا با کیفیت کمتر قابل بازیابیه

وااای خدا از دهنت بشنوه فردا حتما ببرم بیرون خدا کنه ک برگرده 

ااا عکساتون برگشت

آره برای منم عکسای بچم از نوزادی داخلش بود...به خدا کلی گریه کردم چند روز دپرس بودم...ولی ویروسی بود ...شما هم ببرین بیرون یه جا موبایل فروشی بهتون میگه چی شده

آره برای منم عکسای بچم از نوزادی داخلش بود...به خدا کلی گریه کردم چند روز دپرس بودم...ولی ویروسی بود ...

ممنون از کمکت.چند وقت از کار افتادن sd ببریم فایده داره؟دقیق نمیدونم از کی اینطوری شده .امشب متوجه شدم

ممنون از کمکت.چند وقت از کار افتادن sd ببریم فایده داره؟دقیق نمیدونم از کی اینطوری شده .امشب متوجه ش ...

خواهش میکنم عزیزم.نه اشکال نداره ببر، 

انشاالله که همون ویروسی شده باشه...