2777
2789
من چندبار پرسیدم جواب ندادی 🥲 حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره چه زمانی پیشنهاد میده؟اگه ...

ازدواج میکنین ولی آینده روشنی نمیبینم ، راستش اونایی که حس میکنم حرفام ناراحتشون میکنه رو چیزی نمیگم 🥺 

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ادم مغروریه ، ازوناست که رو مخت راه میره ولی همزمان نمیخواد از دستت بده

اون نگاهاش بمن ،نمیتونم قبول کنم  فیک بودن

حسش چیه بمن؟منو چجور دختری میبینه

من وایسادم منو نمیشه کشت

ازدواج میکنین ولی آینده روشنی نمیبینم ، راستش اونایی که حس میکنم حرفام ناراحتشون میکنه رو چیزی نمیگم ...

نه ناراحت نمیشم شما راستشو بگین 

پس یعنی طلاق میگیریم ؟ میتونین از مشخصات همسر ایندم بگین ؟ شغلش و مشخصاتش؟

.

اون نگاهاش بمن ،نمیتونم قبول کنم فیک بودنحسش چیه بمن؟منو چجور دختری میبینه

گفتم که خوشش میاد ازت ولی غرورش کار دستش میده و گند میزنه به همه چی ، درگیری زیاد داره ارتباطتون و خستتون میکنه 

نه ناراحت نمیشم شما راستشو بگین پس یعنی طلاق میگیریم ؟ میتونین از مشخصات همسر ایندم بگین ؟ شغلش و مش ...

انگار تو شرکت و اینا کار میکنه ، ولی یکم بیخیاله ، همین بی خیال بودنش بحث میندازه بینتون ، چندبار تا پای جدایی میرین ،

لاغر ، پوست روشن ، خوش رو و خوش خنده با بقیه زیاد با تو کمتر بعد ازدواج ، قد متوسط 

عزیزم حقوق بخونم بهتره یا پشت کنکور بمونم؟با ف ازدواج میکنم؟

نه با ف ازواج نمیکنی ، در مورد رشته چیزی نمیگم ، نمیخوام بخاطر هر حرف درست یا اشتباه من آینده خودتو با شک انتخاب کنی قشنگم❤️