2789
من خودم اگه موهام رنگ طبیعیشون مشکی بود هیچوقت رنگ نمی‌کردم چون خیلی زیباست ولی رنگ طبیعی موهام چیزی ...

وای دخترررر خیلی قشنگه کهههههههههههههه چرا رنگ میکنی اون نعمت های خدارو

.

چرا ؟؟ بخاطر استرس؟ یا ارثیه؟

فکر نکنم ارثی باشه چون تو خواهر و برادر و اقوام فقط من زود موهام سفید شده مخصوصا سمت راست سرم

بخاطر فکر و خیال زیاد و غصه هست چون من اهل حرف زدن درباره دردهام نیستم و همه رو تو خودم میریزم و عذاب میکشم واسه همینه فکر کنم

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون موهای خودم مشکی نیس خرماییه 

سفید بین موهام خیلی قشنگ شده انگار مش 

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

ببین خیلیییییی شدید خوشگله خیلییییییییییی دیگه اصلا رنگ نکن خدایی خیلی خاصی با رنگ موهات🥲😍💋♥️

قشنگ ترین حرفی که یک نفر می‌تونست بهم بزنه همین بود 🥲🥲💙💙

تا حالا هیچکس بهم نگفته بود ، اعتماد بنفس نداشتم با رنگ موهام 🥲

ممنونم که بهم اعتماد بنفس دادی و خوشحالم کردی امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشی مهربونم بازم مچکرم 🥲🫀🤍🫂🫂

🤍✨Beauti Lady
قشنگ ترین حرفی که یک نفر می‌تونست بهم بزنه همین بود 🥲🥲💙💙تا حالا هیچکس بهم نگفته بود ، اعتماد بنف ...

قربدنت برمممم خاص ترین دختر نینی سایت😍😍♥️♥️موفق باشی الهی خوشبخت و شاد باشی خوشگلم💋🫀

.

قربدنت برمممم خاص ترین دختر نینی سایت😍😍♥️♥️موفق باشی الهی خوشبخت و شاد باشی خوشگلم💋🫀

قلبم از دست رفت دخترررر الهی فدات بشم با این همه مهربونیتتت🥹🤍🤍

همچنین عشق من شماهم همینطور ایشالا خوشبخت باشیو لبت همیشه خندون قشنگم 🫂🫀💙💙

🤍✨Beauti Lady