2777
2789
عنوان

🖤 بفرمایید مجلس روضه امام حسین ع 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
الهی آمین حاجت روا باشی ان شاءالله بحق علی اصغر حسین

چیشد عزیزم، دکتر چی گفت؟ خوبی ان شالله

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت تو سرم پلاک هست حالم خوب نیست داغونم

خطرناکه؟ ناراحت نشو، غصه نخور، به خدا و اهل بیت پناه ببر، هیچکس دست خالی برنگشته از در خونشون، نذر حضرت ام البنین کن، خیلی حاجت میده این بانوی بزرگوار، ان شالله که آخرش خوشی باشه ، منم مامانم مریضه میفهمم حال داغونتو، اما فهمیدم خدا از درد و مریضی ما خیلی بزرگتره عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خطرناکه؟ ناراحت نشو، غصه نخور، به خدا و اهل بیت پناه ببر، هیچکس دست خالی برنگشته از در خونشون، نذر ح ...

چقدر ام البنین رو به پسرش قسم دادم. حالم داغونه بچم فقط دو سالشه خدایا من دارم دغ میکنم

چقدر ام البنین رو به پسرش قسم دادم. حالم داغونه بچم فقط دو سالشه خدایا من دارم دغ میکنم

خوب میشی عزیزم. استرس یرات خوب نیست. خدا حواسش بهت هست. به خدا میفهمم حالتو . اما آروم باش. همه چی دست خداست. خوب میشی . روحیه داشته باش، 

برا یکی دعاکرده بودی خدادبهش بچه ها رو عطاکنهبرا دختر منم دعاکن تنهاس و در آرزوی برادر خواهر

عزیزم محبت دارین به من، به روی چشمام عزیزم، الهی که خدا بهتون فرزندان سالم و صالح عطا کنه، الهی که نسل تون پربار باشه وچراغ زندگیتون پر نور باشه، الهی که خدا بهتون عمر بابرکت بده که لذت ببرید از کنار بچه ها و نوه و نتیجه هاتون و موفقیت شونو ببینید ان شالله 💚 

عزیزم محبت دارین به من، به روی چشمام عزیزم، الهی که خدا بهتون فرزندان سالم و صالح عطا کنه، الهی که ن ...

چقدر حال خوب برا هم وطنات میفرستی...

الهی آمین ب دعاهای خیرت🙌

برات حمد خوندم..

#عاقبت_به_خیر‍ باشی🤲

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
چقدر حال خوب برا هم وطنات میفرستی...الهی آمین ب دعاهای خیرت🙌برات حمد خوندم..#عاقبت_به_خیر‍ باشی🤲

قربونت برم عزیزم ♥️.

ممنون از لطفتون.🌷🌺