2777
2789
عنوان

بیاید عکس موهامو ببینید ایده بگیرید🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 3208 بازدید | 113 پست

واقعا براتون متاسفم با این ادبیاتتون نوع رفتارتون بعد از دیگران ایراد هم میگیرین ؟ همینقدر که رو زندگی و اصلاح مردم تمرکز دارین اگه در خودتون نظر میکردین الان دنیا جای بهتری بود استارتر قسمت نشد عکسو ببینیم ما که رفتیم شب خوش 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندشه خاک توسرش وا دایی ادم..

در این حد ادم نمیتونه به مردا اعتماد کنه 

دوستان میگن محرم و نامحرم ولی من کلا میگم مرد جماعت همینه

خیلیا حتی بابا و داداششون هم اینجورین و بد نظر میدن

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

#نی_نی_یار‍ چرا عکسو تایید نمیکنید؟؟ عکسم ب اون خوبی و با حجابی قبلا تایید کردید الان چرا نمی کنید

الان تگ نشد  اینجوری تگ کن 

@niniyar‍  

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

در این حد ادم نمیتونه به مردا اعتماد کنه دوستان میگن محرم و نامحرم ولی من کلا میگم مرد جماعت همینهخی ...

دقیقاً منم موافقم کلاً مرد چه محرم چه ناحرم باید پوشش داشته باشی حالا به نسبت کم و زیاد 

در این حد ادم نمیتونه به مردا اعتماد کنه دوستان میگن محرم و نامحرم ولی من کلا میگم مرد جماعت همینهخی ...

ببین چقدر شما با درک شعور حرف میزنید ادم متقاعد میکنید.ولی بعضیها جوری حرف میزنم خدارو ترسناک جلو میدن ادم از همه چی میبره بی خیال میشه

😡فقط طلاق😡
دقیقاً منم موافقم کلاً مرد چه محرم چه ناحرم باید پوشش داشته باشی حالا به نسبت کم و زیاد

باید شناخت داشته باشی 

خودم ادم معتقدی هستم ولی خیلی دقت میکنم مردی که جلومه به ظاهر محرم و نامحرمه واقعا تو کدوم دسته قرار میگیره

اصلا متوحه نیست چی میگهمیگ‌لوندی جلو نامحرم!!!😐بابا طرف ب زنش گفته از این رنگ مو خوشم میاد همینو بز ...

منظورشون اون استیکر ذوق زدگی بود که جلوی تعریف شوهر خواهرشوهرتون گذاشته بودین 

حالا چرا این عکس نمیاد؟ تا حالا انقد صبر نکرده بودم برا عکسی