واقعا براتون متاسفم با این ادبیاتتون نوع رفتارتون بعد از دیگران ایراد هم میگیرین ؟ همینقدر که رو زندگی و اصلاح مردم تمرکز دارین اگه در خودتون نظر میکردین الان دنیا جای بهتری بود استارتر قسمت نشد عکسو ببینیم ما که رفتیم شب خوش
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
دوستان میگن محرم و نامحرم ولی من کلا میگم مرد جماعت همینه
خیلیا حتی بابا و داداششون هم اینجورین و بد نظر میدن
🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی
🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی
دقیقاً منم موافقم کلاً مرد چه محرم چه ناحرم باید پوشش داشته باشی حالا به نسبت کم و زیاد
باید شناخت داشته باشی
خودم ادم معتقدی هستم ولی خیلی دقت میکنم مردی که جلومه به ظاهر محرم و نامحرمه واقعا تو کدوم دسته قرار میگیره