2777
2789
عنوان

بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل منی بعد ده سال دیگه اوردم خداروشکر بابت وجودش بیار طعم شیرین مادر شدنو بچش این لذتو از خود ...

من شاغلم ، کمکی ندارم اصلا .. و اینکه زندگیمون خیلی تغییر میکنه و به نظرم خیلییی مسیولیت سنگینیهج

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
شما چند سالتونه؟

۳۹

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

دقیقا‌منم

من دیگه برام زندگی بدون بچه عادی شده انگار دیگه دوسندارم بچه بیارم میدومی به این روتین سکوت و نظم خونه عادت کردم نمیتونم قبول کنم بجه بیاد همه چی بهم میخوره نمیدونم شایدم طعمشو نچشیدم اینو میگم اما کلن بی خیال شدم مگر اینکه خدا معجزه ای کنه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

من دیگه برام زندگی بدون بچه عادی شده انگار دیگه دوسندارم بچه بیارم میدومی به این روتین سکوت و نظم خو ...

واای دقیقا مثل من…

به اینکه فکر میکنم یه نفر بیاد تر و خشک کنم مدرسه بفرستم و… خیای سخته

زندگیتون یکنواخت نشده؟؟ من شوهرم اصلا بچه نمیخواد.. منم بی خیال شدم . ولی خب میترسم خیلی نکراری تر ب ...

ببین من دیگه به نظم و سکوت خونه عادت کردم گاهی خلاء بچه رو حس میکنم اما اونقدر قوی نیست که بخامبچه بیارم انگار به این شرایط عادت کردم و دوسندارم بچه بیاد نظم و روتین زندگیمو بهم بزنه 

من دیگه برام زندگی بدون بچه عادی شده انگار دیگه دوسندارم بچه بیارم میدومی به این روتین سکوت و نظم خو ...

دقیقا منم اما وقتی. اطرافیانم رو میبینم بچه دارن دلم میشکنه مثلا خانواده شوهرم میگن بچه مو عروس کنم همچین دانشگاهی بره از اینا که می‌شنوم واقعا دلم میشکنه

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

ببین من دیگه به نظم و سکوت خونه عادت کردم گاهی خلاء بچه رو حس میکنم اما اونقدر قوی نیست که بخامبچه ب ...

خیلی تصمیم سختیه.. به نظرم اگر کسی بچه میخواد تا سی سالگی باید بذاره بعدش سخت تر میشه

دقیقا منم اما وقتی. اطرافیانم رو میبینم بچه دارن دلم میشکنه مثلا خانواده شوهرم میگن بچه مو عروس کنم ...

شما باردار نمیشید یا نمیخواید؟

خیلی تصمیم سختیه.. به نظرم اگر کسی بچه میخواد تا سی سالگی باید بذاره بعدش سخت تر میشه

کاملن موافقم

اگر ۱- شرایط مالی خوبی داری و اینده بچه رو تضمین میکنید

۲- اعصاب و حوصله بچه دارید و نمیخواید از سر باز کنید

۳- افکار مدرنی دارید و سختگیری افراطی ندارید

۴- کلا بچه مچه دوست دارید

۵-با شوهرتون خوب هستید و احترام نگه میدارید

حتما بچه بیارید...ممنون

دقیقا منم اما وقتی. اطرافیانم رو میبینم بچه دارن دلم میشکنه مثلا خانواده شوهرم میگن بچه مو عروس کنم ...

😔😔😔

من شاغلم ، کمکی ندارم اصلا .. و اینکه زندگیمون خیلی تغییر میکنه و به نظرم خیلییی مسیولیت سنگینیهج

من خانه دارم منم اصلا کمکی نداشتم ی مقدار همسرم کمکم بود فقط ،،،اره تعغیر میکنه ولی بستگی ب مدیر یت خودتون داره ک تعقیر منفی نکنه ...اگه اسون بگیری از اون مادرای سخت گیر نباشی ب خودتون و بچه سخت نگیرین خیلی، از پسش بر میای