منم مثل شمام بااین تفاوت که ما بچه دار نمیشیم و من دوبار آی وی اف کردم نشده و دیگه اقدام نمیکنم همون ...
دقیقامنم
اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...روزهای سختی رو دارم میگذرونم تو شهر غریب تنها...خدایا امتحان کردنت تموم نشد تمام روزهایی که باید شادی میکردم و سالها منتظرش بودم تبدیل شد به بدترین روزهای زندگیم🥺
من دیگه برام زندگی بدون بچه عادی شده انگار دیگه دوسندارم بچه بیارم میدومی به این روتین سکوت و نظم خونه عادت کردم نمیتونم قبول کنم بجه بیاد همه چی بهم میخوره نمیدونم شایدم طعمشو نچشیدم اینو میگم اما کلن بی خیال شدم مگر اینکه خدا معجزه ای کنه
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...روزهای سختی رو دارم میگذرونم تو شهر غریب تنها...خدایا امتحان کردنت تموم نشد تمام روزهایی که باید شادی میکردم و سالها منتظرش بودم تبدیل شد به بدترین روزهای زندگیم🥺
زندگیتون یکنواخت نشده؟؟ من شوهرم اصلا بچه نمیخواد.. منم بی خیال شدم . ولی خب میترسم خیلی نکراری تر ب ...
ببین من دیگه به نظم و سکوت خونه عادت کردم گاهی خلاء بچه رو حس میکنم اما اونقدر قوی نیست که بخامبچه بیارم انگار به این شرایط عادت کردم و دوسندارم بچه بیاد نظم و روتین زندگیمو بهم بزنه
من دیگه برام زندگی بدون بچه عادی شده انگار دیگه دوسندارم بچه بیارم میدومی به این روتین سکوت و نظم خو ...
دقیقا منم اما وقتی. اطرافیانم رو میبینم بچه دارن دلم میشکنه مثلا خانواده شوهرم میگن بچه مو عروس کنم همچین دانشگاهی بره از اینا که میشنوم واقعا دلم میشکنه
اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))
خیلی تصمیم سختیه.. به نظرم اگر کسی بچه میخواد تا سی سالگی باید بذاره بعدش سخت تر میشه
کاملن موافقم
دقیقا منم اما وقتی. اطرافیانم رو میبینم بچه دارن دلم میشکنه مثلا خانواده شوهرم میگن بچه مو عروس کنم ...
😔😔😔
من شاغلم ، کمکی ندارم اصلا .. و اینکه زندگیمون خیلی تغییر میکنه و به نظرم خیلییی مسیولیت سنگینیهج
من خانه دارم منم اصلا کمکی نداشتم ی مقدار همسرم کمکم بود فقط ،،،اره تعغیر میکنه ولی بستگی ب مدیر یت خودتون داره ک تعقیر منفی نکنه ...اگه اسون بگیری از اون مادرای سخت گیر نباشی ب خودتون و بچه سخت نگیرین خیلی، از پسش بر میای