2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
منم فکر میکردم گناهه ولی بعد دیدم واقعا دارم اذیت میشم بخاطر تیغ زدن. تو اسلام هم گفتن لاضرر و لاضرا ...

واقعا آدم خسته میشههه و هربار بخوای بزنی سخته واقعا 

تحقیق میکنم ببینم اگه شد میرم حتما🥲

عاشق نوتلام🍫❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر کی دیدم لیزر کرده گفته کاش زودتر میکردممعجزه بوده

ولی یکی گفت واسه من باز در میاد ولی خب ایشون که گفتن دیگه بعد دوره کامل لیزرشون نرفتن دوباره یعنی من اینجوری شنیدم که هر ماه یکبار میری بعد حدود ۸ ماه هر ۶ ماه یکبار باید بری

اره اصلا اپراتور ها زن هستن

درسته ولی تو اسلام گفته زن با زن هم تا حدودی نامحرم هست. یعنی باید خصوصی ترین قسمت های بدن همو نبینند. فقط زن و شوهر حق دارن همو برهنه ببینند. ولی با نگاه دقیقتر میبینیم تو یه چیزایی مثل زایمان و لیزر و اینا جریانش فرق داره و قابل توجیهه چون دکتر محرمه

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

ولی یکی گفت واسه من باز در میاد ولی خب ایشون که گفتن دیگه بعد دوره کامل لیزرشون نرفتن دوباره یعنی من ...

عزیزم من توضیح دادم بهت که

میگن جلسات لیزر تمومی نداره بخاطر اینه که وقتی ۸ جلسه تموم شد باید سالی ۱ بار یا ۲ بار بری. بازم بهتر از اینه که بخوای هر هفته ۳ بار ژیلت بزنی و زخم بشه. هر هفته ۳ بار ژیلت زدن یعنی سالی ۱۵۰ بار باید با ژیلت بزنی خب کدوم به صرفه تره؟

سالی ۱۵۰ بار یا سالی ۱ بار؟

خب معلومه لیزر بهتره در هر صورت

عزیزم من توضیح دادم بهت که میگن جلسات لیزر تمومی نداره بخاطر اینه که وقتی ۸ جلسه تموم شد باید سالی ۱ ...

بله صد در صد لیزر به صرفه تره ولی یکم میترسم یکسری ها گفتن بدنشون تاول زده و اینا و من پوستم نسبتا حساسه با اینکه پر موعه بدنم ولی سفید و حساسه با وکس امتحان کردم هم درد کشیدم هم کلی موی زیر پوستی در آوردم و چون باشگاه میرم تو این هوای گرم همه شلوارک و شرتک می‌پوشن من بخاطر پشمام مجبورم لگ بپوشم 

بله صد در صد لیزر به صرفه تره ولی یکم میترسم یکسری ها گفتن بدنشون تاول زده و اینا و من پوستم نسبتا ح ...

منم رفتم یه جا لیزر پوستم قرمز شد چند روز. بعد رفتم یه جای دیگه اونجا خوب بود. تو ۷ جلسه هیچوقت التهاب و تاول و اینا نکرد. تو از طریق دوستات یه جای مطمئن پیدا کن که خودشون رفته باشن بعد برو همونجا

ببین لیزر واقعا عالیه 

اما صادقانه بخوام بگم چیزی به نام جلسه اخر لیزر نداریم 

تا ابد باید بری 

منم خیلی راضی بودم ۱۰ جلسه هم رفتم که مثلا قرار بود هشت جلسه ای تموم بشه اما نشدنیه مخصوصا بیکینی و زیربغل 

اما واقعا دیگه توان مالی شو ندارم

من از دستگاه اشنایدرپلاس خیلی راضی بودم .خیلی زود نتیجه گرفتم بدون درد بود پوستم روشن تر شد و موهای نازکم بدون ضخیم شدن از بین رفت.تو اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میدم بهتون.

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

آره عالیه...من چندین سال پیش رفتم...با این که باردار هم شدم اما بازم مو ها برنگشتن...خیلی عالیه.

کدوم دستگاه 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

لیزر خیلی خوبه به شرط اینکه کلینک خوب باشه و متخصص دوم که دستگاه خوب استفاده کنید و‌سوم جلسات رو منظم برید دور اول جلسات شارژ ۲۷/۲۸روزه هست وگمونم هشت نه جلسه ای بشه بسته به نوع پوست و پاسخ دهی بعد بازده اش طولانی تر میشه ولی باید ادامه داد زمان می بره ولی نتیجه اش بسیار خوبه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰