2777
2789
عنوان

جاری‌تون این حرف بزن چی جواب میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی نگفته واقعا بعضی حرفا دیگه نیاز به حاضر جوابی ندارن

می‌خندیدم 

بعد میگفتم امروز حال منو دخترم واقعا خوب نبود انشالله محبتاتونو بتونم جبران کنم

و برای دفعه بعد به اندازه کمکشون میدادم

من بودم میگفتم آره بخدا نتونستم کمکتون بدم بااین بچم و بااین دل دردم واقعا کاری ازم برنیومد 

اجرتون با امام حسین باشه 

همیشه جبهه نگیر واسه همه چیز 

خیلی وقتا یه جواب عاقلانه و منصفانه مسیر روابط رو خیلی قشنگتر جلو میبره و اعصاب خودتم سرجاش میمونه

چیز بدی گفت یعنی؟ فک میکنی کنایه زده؟ شاید منظوری نداشت، اگه هم منظوری داشت بازم بیخیالش دیگه، مگه برا من کار می‌کرده که منتش بخواد سر من بزاره😂😂 چرا حرفا، اصلا ارزش نداره ذهنت درگیر کنی 

ولی به نظرم منظوری نداشت

چیز خاصی نگفته واقعا بعضی حرفا دیگه نیاز به حاضر جوابی ندارنمی‌خندیدم بعد میگفتم امروز حال منو دخترم ...

به نظرم اینجور دخالتارو باید خداقل محترمانه جواب داد تا بفهمن دفعه بعد چجوری صحبت کنن

من بودم میگفتم آره بخدا نتونستم کمکتون بدم بااین بچم و بااین دل دردم واقعا کاری ازم برنیومد اجرتون ب ...

همیشه واسه خانواده شوهر کار میکنه منتش به من میزاره

به نظرم اینجور دخالتارو باید خداقل محترمانه جواب داد تا بفهمن دفعه بعد چجوری صحبت کنن

دخالت نبوده 

خب طرف خیلی خسته شده حالا خواسته یه تلنگر بزنه 

اونکه نمیدونس استارتر و دخترش حالشون بده که کمک نداده وگرنه چنین حرفی نمی‌زد