2777
2789
عنوان

پسر خالم

250 بازدید | 22 پست

تو ی جمع نشسته بودیم بعد یه نفر به شوخی یه توهین کوچیییک بهم کردم بعد اونم عین بی‌شعور ها بلند بلندددد خندید 

هیچکس به غیر از اون نخندید 

چند وقت پیش هم بهم تیکه انداخت 

کاملااااا بی دلیل من حتی بهش نگا هم نمیکنم حتی جواب سلامش نمیدم در این حد بهش محل نمیدم کار به کارش ندارم 

دلیل کارش بنظرتون چیه؟ خیلی رومخهه

🚶🏻‍♀️💔

عقده ایه

برای جلب توجه 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20 فک کنم

هییی

خر پیریه دیگه این چ حرکاتیه😑

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

وا خب چرا؟چقد بی‌شعوره

یا برای جلب توجه 

با چون از دستت دلخوره 

چند سالته؟

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂