2777
2789

به خدااااا و فاطمه زهرا همونجا اروم شددددم .

رفته بودیم مجلس طرف شوهرم 

بعد من پارسال بچم تو ۶ ماهگی بدنیا اومد حتی ندیدمش

بعد اون خیلی دلشکسته شدم ینی خیلیی

تحمل دیدن زن حامله اینا ندارم

بعد امروز تو مجلس دیدم دو نفر بچه بدنیا اوردن تازه سه نفرن حاملن شکمشون دادن جلو .به حالشون غبطه خوردم گفتم کاش پسر منم میموند،بغض خفم میکرد یه لحظه همه چیو گفتم به فاطمه زهرا گفتم به من از خدا بچه بخوا

بخدا اروم شدم باورم نمیشه فک میکردم میخوام بیام خونه زجه بزنمممم ولی دیدم چقد آرومم 

مطمئنم دامن منم سبز میشه به حق فاطمه زهرا ،به‌ش ایمان دارم

خدایا دامن همه رو سبز کنه.خدایا بحق این شب همه رو مادر  پدر کن نذار تو حسرتش بمونن

عزیزم. ان شالله ب زودی دامنت سبز شه و خدا بت یه بچه سالم و صالح بده... 

جسارتا میتونم بپرسم چرا زود دنیا اومد؟ مشکلی داش؟ 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

عزیزم🥰🥰

چقدر قشنگ حس و حالت رو بیان کردی...به این میگن توکل و ایمان واقعی 🤩

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته پیش خواهر من دختر ۲۸ سالش از دست داد دخترش بچه کوچیک هم داره خدا اگه میخواد بگیره همون قبل دیدنش بگیره نه اینجور داغ به دل ادم‌بذاره باور کن تو میتونی دوباره بچه دار بشی ولی اگه اون بچه رو بغل میکردی و شیر میدادی زجر میکشیدی براش و دور از جون تو بزرگسالی از دستش میدادی خیلی بدتر بود حال و اوضاع ات ناشکری نکن الهی دامنت سبز شد و خدا یه فرزند سالم و صالح بهت بده

ان شاءالله دامنت سبز میشه

منم پارسال پسرمو شیر میدادم جوری سینه درد داشتم که موقع شیر دادن گریه میکردم.حالا پسرمم کوچیک نبودا ۱ سالش بود.دکترم رفتم خوب نشدم.شهادت حضرت زهرا بود.یهو دلم شکست گفتم یا فاطمه زهرا پسرم خیلی وابسته اس نذار از شیرم محروم بشه.خدا شاهده دردی که سه ماه امونم رو بریده بود همون شب خوب شد

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
یه هفته پیش خواهر من دختر ۲۸ سالش از دست داد دخترش بچه کوچیک هم داره خدا اگه میخواد بگیره همون قبل د ...

خدا صبر بده به خواهرت.خدا بیامرزتش خواهرزادتو

مرسی عزیزم دقیقا درسته

مرسی بابت دعای خوبت انشاالله

ان شاءالله دامنت سبز میشهمنم پارسال پسرمو شیر میدادم جوری سینه درد داشتم که موقع شیر دادن گریه میکرد ...

مرسی عزیزم ان شاالله 

خداروشکر که خوب شدین

خدارو شکر که ما این اهل بیت رو داریم

یه هفته پیش خواهر من دختر ۲۸ سالش از دست داد دخترش بچه کوچیک هم داره خدا اگه میخواد بگیره همون قبل د ...

واای خدا به مادرش و شما صبر بده اخه چرا فوت شدن. چقد سخته وااای

من سه هفته پیش روز عید غدیر دختر شش سالم رو ماشینش زد ینی مردیم و زنده شدیم خداروشکر ب خیر گذش

خیلی سخته داغ بچه 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
واای خدا به مادرش و شما صبر بده اخه چرا فوت شدن. چقد سخته وااایمن سه هفته پیش روز عید غدیر دختر شش س ...

داشت می‌اومد شهر ما به مادرش سر بزنه خودش و دخترش بودن

خواهر زادم ک خونریزی مغزی کرد و درجا از دست دادیم‌

حال بچش هم خیلی بده خونریزی داخلی کرد کلی جراحی کرد  و امروز فهمید مادرش از دست داد و پریشونه برای آرامش بچه اش دعا کنید 

حتی جنازه دخترمون هم بهمون ندادن شهر شوهرش خاکش کردن به حال بچش خیلی تحت فشاریم خیلی 😭🖤

داشت می‌اومد شهر ما به مادرش سر بزنه خودش و دخترش بودنخواهر زادم ک خونریزی مغزی کرد و درجا از دست دا ...

ای وای من. کاش نمیفهمید مادرش فوت شده. وای ک چ روزای سختی رو دارید میگذرونید ان شالله خدا صبر زینبی بهتون بده وای خدا