2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 28 پست
تا الان تایم خیلی کمیه ک رفت و امد داریم هنوزم زیاد نشناختمش یکم میترسم

یکم باهم آشنا شین‌ شاید واقعا کند نباشه و اونطوری بنظرت رسیده ولی اگه کند بود من میگم زندگی باهاش سخته حتی کارای روزمره ش تورو اذیت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هییییچچچچچ وقت باکسی به امید این‌که تغییرش بدی وارد رابطه نشو

چون در اون صورت تو با اون مرد وارد رابطه نشدی با ارزو ها و تخیلاتی که راجب تغییرش داری وارد رابطه شدی...

تغییراتی که اکثر ۹۹ درصد اتفاق نمیوفته و فقط یه طرفند ذهنیه که باعث میشه مشکلات و تفاوت ها رو نادیده بگیریم...

اگه میخ ای بدونی با این فرد مناسب هم هستین یا نه اولا مشاوره برو بعد همه چیز رو واقع بینانه و همون که هستو در نظر بگیر(نه چیزی که دوست داری باشه یا ارزو داری باشه یا تصور کردی که میتونه بشه)

مثلا فکر کن با همین ویژگی هایی که داره میتونی باهاش کنار بیای یانه...

مثلا فرض کن با این اقا و گروه دوستات رفتی بیرون ،اگه جلوی دوستات و خانوادت زیاد بخنده شما خجالت زده میشین یا کاملا براتون عادیه و از خندیدنش ذوق میکنین؟؟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم هییییچچچچچ وقت باکسی به امید این‌که تغییرش بدی وارد رابطه نشوچون در اون صورت تو با اون مرد وار ...

وااای راست میگی

ن خیلی غیرطبیعی میخنده

مثلا میگه سلام خووبی میخنده ... 

عزیزم حتما حتما حتما برو مشاور 

ازدواج شوخی بردار نیستاااا یه عمر قراره مثل یه دوست و همراه همیشگی با این آقا زندگی کنی 

اگه به دلت نیست و شک داری بیشتر دقت کن و قران بخون تا خدا کمکت کن تصمیم درست بگیری

من اگه زمان برگرده عقب تا کسی کامل ‌کامل به دلم نشینه ازدواج نمیکنم

🪷 سروناززز 🪷