2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شمالم این طرفا پیدا نمیشه 😣

ممکنه یه چیزی جایی از ایران پیدا نشه ، اما دیگه اینجوری نیست که بگیم این چیه ...

فکر کردم از کشور دیگه هستید که با میوه های کشورتون بیگانه اید ..😁

من شمالم این طرفا پیدا نمیشه 😣

شوخی میکنی؟؟؟ما عیدا میریم شمال انقدر میخوریم دل درد میگیریم🤤

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
منم نمیدونم چیه و تاحالاهم نخوردم😑

نخوردنش که مهم نیست ، منم شاید خیلی چیزا رو نخورده باشم .. اما این عجیبه که چغاله بادوم رو بگید نمی دونم چیه .. مثل اینکه بگید نمی دونم زغال اخته چیه ، زالزالک چیه ...

باورش سخته ، اما اینم مهم نیست .. حالا میدونید دیگه .. چغاله بادوم میوه ی درخت بادوم هستش که وقتی هنوز کاله به بازار میاد ...

نخوردنش که مهم نیست ، منم شاید خیلی چیزا رو نخورده باشم .. اما این عجیبه که چغاله بادوم رو بگید نمی ...

زالزالک هم نمیدونم چیه!

من اینا رو در حد اینکه عکسشو توی نت چند بار ببینم میشناسم خیلی کم هم بازار که رفتم توی مسیرم دیدم ولی هیچوقت کنجکاوی نکردم واسشون و حتی اسمشونم نمیدونستم😊

بای بای نی نی سایتی ها
زالزالک هم نمیدونم چیه! من اینا رو در حد اینکه عکسشو توی نت چند بار ببینم میشناسم خیلی کم هم بازار ...

کنجکاوی کنید و نه تنها میوه های کشور خودمون ، بلکه سعی کنید تا شرایطی پیش میاد غذاها و میوه های کشورهای دیگه رو هم امتحان کنید .. ما فقط یکبار به دنیا میایم و تا جایی که میشه باید چیزهای بی خطر رو تست کنیم و تجربه کسب کنیم ، حتی در خوراکی ها😁

کنجکاوی کنید و نه تنها میوه های کشور خودمون ، بلکه سعی کنید تا شرایطی پیش میاد غذاها و میوه های کشور ...

من خعععلی شکموام ولی خوب اینارو واقعا نمیدونم چرا به چشمم جذاب نیومدن.حالا خوشمزه هستن که بگیرم؟؟😆

بای بای نی نی سایتی ها