2777
2789
عنوان

طلسم بعد از چند روز اثر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 30 پست

عزیزم منم یه زمانی تو نوجوانی عاشق یک پسری شده بودم خیلی زیاد کلی دعا انجام دادم و البته پیش دعانویس نرفتم چون اونا اگر کار بلد بودن یه فکری برای زندگی خودشون میکردن

خلاصه ۴ سال پشت سرهم حسابی نذر و دعا و .....

آخرش بااون فرد مورد نظرم ازدواج نکردم خودم زودتر از اون با خواست خودم سنتی با یک پسر پولدار و فوق العاده خوشتیپ و باکلاس و پولدار ازدواج کردم هم معنای واقعی عشق و عاشقی رو فهمیدم هم به همه آرزوهام رسیدم

پیشنهادم بهت اینه پیگیر اون دعا نویست دیگه نشو

کتاب گنج های معنوی رو تهیه کن

و هر نذر و دعا و توسلی که پیدا میکنی انجام بده

اگر قسمتت اون آقا باشه ک بهش میرسی و خوشبخت و موفق

اما اگر قسمتت بهتر از اون باشه جوری میشی ک اصلا فراموش میکنی ک روزی عاشق بودی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشین من دوهفته پیش احضار گرفتم برای برگشت عشق ولی الان پشیمونم خیلی😭😭توبه کردمقبول میشه؟اخه احضا ...

توبه کردی یعنی چیکار کردی؟؟

توبه مراحل داره، اول به زبان میگی استغرالله. یعنی الله منو ببخش و بعدش دیگه به هیچ عنوان نباید اون کار را تکرار بکنی 

بعدش با رفتن به خونه ساحر( همون دعانویس)  شما از دایره اسلام خارج شدی، چطور؟ شما با کمک گرفتن از ساحر که باجنیان کار میکنه مشرک شدی. 

بنا براین اول استغرالله بگو و بعدش شهادتین را بگو.

شهادتین= اشهد ان لا اله الا الله. اشهد ان محمدا رسول الله

أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله

توبه کردی یعنی چیکار کردی؟؟توبه مراحل داره، اول به زبان میگی استغرالله. یعنی الله منو ببخش و بعدش دی ...

ببخشید منم ی مدت پیش ب ی دعا نویس مجازی گفتم برام دعا بنویسه برای برگشتش ولی نگفتم طلسم چون کارهای طلسم هم انجام می‌داد البته برا من نتیجه ای هم نداد الان ک یادش افتادم و پیام شما رو دیدم خیلی ترسیدم همین مراحل توبه رو انجام بدم کافیه نمیدونم این چه کار احمقانه ای بود من انجام دادم ولی من دیگ فراموش کردم اون آقا رو  چکار کنم مشکلی پیش نیاد 

توبه کردی یعنی چیکار کردی؟؟توبه مراحل داره، اول به زبان میگی استغرالله. یعنی الله منو ببخش و بعدش دی ...

ممنون

ولی من مجازی برام انجام داد درواقع خودمم اعتقاد نداشتم 

یکی هم اینا دعا و طلسم نبودن فقط احضار بود

ببخشید منم ی مدت پیش ب ی دعا نویس مجازی گفتم برام دعا بنویسه برای برگشتش ولی نگفتم طلسم چون کارهای ط ...

شما و کلا هر ادمی که به یک دعانویس( ساحر) مراجعه میکنه اسم خودت و اسم مادرت و اسم اون اقا و مادر اقا را باید بگی

اگر این شخصی که بهش اسمها رو دادی اگر یک ادم معمولیه و در واقع شیاده و چیزی بلد نیست که خب مشکلی نداری الان 

ولی اگر نه واقعا ساحره و با یک سری جن ها داره کار میکنه خب اون جنی که مامور شده کارتو انجام بده میره پیش اون پسره که کم کم راضیش کنه بهت زنگ بزنه و از این داستان ها. البته یک سر هم میاد پیش خودت و یکم ازت انرژی میگیره به عنوان اینکه داره برات کار میکنه. 

و کم کم داستان شروع میشه.

اینها اولش کار میکنن برای اون شخص ، بعد از مدتی دیگه کار نمیکنن و شروع میکنن به اذیت وازار. 

به خصوص خیلی علاقه دارن به  رابطه جنسی برقرار کردن با دخترها موقع خواب. 

شما سعی کن سوره بقره زیاد بخونی، هر چقدر در توانته . 

و ایت الکرسی

شما و کلا هر ادمی که به یک دعانویس( ساحر) مراجعه میکنه اسم خودت و اسم مادرت و اسم اون اقا و مادر اقا ...

خب من که نمیدونم اون آقا کدومش بوده ای وای ترسیدم🥲 من خودم نماز و آیت الکرسی میخونم همیشه سوره بقره رو کامل بخونم یا چند آیه کافیه ایشونم ک ب من زنگ نمیزنه دیگه🤦‍♀️

خب من که نمیدونم اون آقا کدومش بوده ای وای ترسیدم🥲 من خودم نماز و آیت الکرسی میخونم همیشه سوره بقره ...

خب الحمدالله که ایت الکرسی زیاد میخونی

من روزی ٨٠ بار تا ١٠٠ بار ایت الکرسی میخونم.

صبح و غروب باید بخونی. ( نیم ساعت قبل از غروب افتاب)

هیچ وقت به دعانویس ها مراجعه نکن.  به شدت هاله دور بدنت رو ضعیف میکنه. و همزاد رو فعال و شیطانی میکنه. 

من دخترهایی را میشناسم که اینکارها رو کردن و الان نه تنها نتونستن ازدواج کنن با اون شخص، یا ازدواج منجر به طلاق شد 

بلکه دیگه که اون همزاد لعنتی یا اون عارض لعنتی دیگه نمیزاره حتی با کس دیگه ای ازدواج کنن.

این موجودات مثل کنه و زالو میمونن . میچسبن به انسان برای گرفتن انرژی، دردشون همین انرژی انسانه که بهترین غذا هست براشون.

خب الحمدالله که ایت الکرسی زیاد میخونیمن روزی ٨٠ بار تا ١٠٠ بار ایت الکرسی میخونم.صبح و غروب باید بخ ...

مرسی از راهنماییتون من هیچ وقت دور این کار ها نرفتم اولین بار بود حتی بعد ازشون پرسیدم بعد از چه مدت اثر میکنه بلاکم کردن اگر لازم میدونید من براتون عکسش رو هم تو پی وی بفرستم خیلی نگران شدم 

مرسی از راهنماییتون من هیچ وقت دور این کار ها نرفتم اولین بار بود حتی بعد ازشون پرسیدم بعد از چه مدت ...

نه نگران نباش، احتمالا از همین شیادهای اینستاگرام بوده. 

شما مداومت داشته باش رو ایت الکرسی و بقره، هیچ موجودی نمیتونه بهت نزدیک بشه.