2777
2789
عنوان

زن و شوهر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 6354 بازدید | 90 پست
یا تاپیکت سرکاریه یا خییییلی بدجنس بد ذاتی.. امیدوارم روزی برسه تاپیکتو ببینم که نوشتی شوهرم رفت زن ...

نه بابا اتفاقا زیادی وفادار مونده که طلاق نمیدش

چرا شدی زن دوم؟ مرد قحط بود؟

نه ! بودن اتفاقا قشنگ بودن موقعیت دار، منتها رفتارشون مورد پسندم نبود ، شوهرم هم اولش نه گفتم بلاک کردم منتها هی اومد هی اومد کار انجام داد نظرم جلب شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر شما مزاحم زندگی اوناشدی هووتویی اون بانوی اول وخانم خونست

بانوی اول😂😂مگه دربار ناصرالدین شاهه😂😂😂

بانوی اول کجا بود، میگم زنی فقط تلفنی در تماسه نهایت دو روز ببینش اونم روزهاش پیش منه شب بره ببینش، اون دو شب هم من بچم میاد ، مگنه ولش کنی اونم نمیره 🫠 فقط موندم دختره اعتراضی نداره، الان من اومدم خونش جدی جدی وسایلش جمع کنه بذاره کارتون شاید سه ماه دیگه خونه بگیره ، اون وقت زنگ میزنه مهربون باهاش حرف میزنه انگار نه انگار داره بی خونه میشه 

احساسات ضد و نقیض دارم، بیشتر دوست داشتم میفهمید که یا اون می موند یا من ! بعدش دیدم اون خنگ تر از ا ...

حالموبدکردی خدا خودش تاوان این کارزشتتوبده راستی زیاددلتوخوش نکن مردی که به اولی که تونداری باهاش بودوفانکرد بعییدمیدونم به تووفاکنه 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
همین ....چون فقط سیریش بود ازش خوشت اومد....؟؟؟

نه خیلی خوشگله خوش تیپ و مهربون هم هست ، کلا بلده جنس زن رو چی خوشحال میکنه، همش توجه میکنه بهت ، اینجوریه که تو دلت چی میخواد همون کار رو کنیم همونجا که دلت میخواد بریم ، همینی که دلت میخواد بپوش ، شام برات فلان چیز درست کنم خسته ای ، کلا رفتارش ده از ده 

بانوی اول😂😂مگه دربار ناصرالدین شاهه😂😂😂بانوی اول کجا بود، میگم زنی فقط تلفنی در تماسه نهایت دو ر ...

توریدی به زندگیشون شوهره رو کشیدی سمت خودت الان میگی چرااعتراض نداره؟  اون الان ازخداشه ریخت آشغال شوهره رونبینه بوی تعفنشونگیره

بانوی اول😂😂مگه دربار ناصرالدین شاهه😂😂😂بانوی اول کجا بود، میگم زنی فقط تلفنی در تماسه نهایت دو ر ...

شایدم بایکی باشه ودیگه دلیلی نداره حرص شماروبخوره😁😁😁

حالموبدکردی خدا خودش تاوان این کارزشتتوبده راستی زیاددلتوخوش نکن مردی که به اولی که تونداری باهاش بو ...

آنقدر وفادار مونده که طلاقش نمیده، میگه گناه داره برگرده خونه باباش، کار میکنه پول جمع کنه خانم زیر باد کولر باشه، بهش گفتم الان شرایط مالی نداری خونت رو داری پس میدی خوب بذار اون که تنها مونده خونه بگه هم نداره بره سرکار کرایه خونه رو بده خونتون رو پس ندید! گفت نه دوست ندارم بره سرکار اذیت میشه😐 بعد زنه خونه باباش اذیت نمیشه ! خود زنه هم اعتراض نداره، همش مردی پیش منه من غر میزنم که اون زنگ میزنه، بعد این زنه یبار هم غر نزده که نیستی 🤔 هر دفعه میگم دعواتون شد 😂میگه نه😂 بعد طرف عملا ده روز به ده روز ببینش 😐عجیبه زنه اصلا ناراضی نیست دوستش هم داره چون تند تند زنگ میزنه ، یعنی خنگه!؟ 

آنقدر وفادار مونده که طلاقش نمیده، میگه گناه داره برگرده خونه باباش، کار میکنه پول جمع کنه خانم زیر ...

یاکسخله یا خودش دوس پسرداره 😐😐 درهرصورت تو کارت درست نبود هووشدی

نه خیلی خوشگله خوش تیپ و مهربون هم هست ، کلا بلده جنس زن رو چی خوشحال میکنه، همش توجه میکنه بهت ، ای ...

خوب باشه همه اینا رو داشته باشه ...اینکه زن داره و می‌ره با اونم رابطه داره اذیتت نمیکنه....زن باشی و مرد مورد علاقتو با یکی سهیم شی فکر نکنم حس خوبی داشته باشه

احتمال زیاد سرکاریه احتمالا هم خودت همون مردی هستی که با وجود خیانت،زنت اینقدر معرفت داره که بروز نم ...

خییلی رومخه مشکوکه

توریدی به زندگیشون شوهره رو کشیدی سمت خودت الان میگی چرااعتراض نداره؟ اون الان ازخداشه ریخت آشغال ش ...

میگم عجیبه برای همین دیگه ، اصلا غر نمیزنه دعوا نمیکنه، قربون صدقه میره ، زنگ میزنه همش تند تند، کجایی و حالت خوبه و چیکار میکنی ! 

مثلا شوهرم گفت دلت میخواد بریم سفر که منم خونه رو تحویل بدم!؟ بهش گفتم خوب اون چی !؟ نمیاد!؟ نمیگه خونم خودم میخوام بیام !  گفت نه اون کلا اعتراضی نداره من میدونم چی بهش بگم! 

ته حرفش فقط گفته مطمعنی تنهایی رفتی !  !؟ همین … قبول کرده

به خدا من زمین و زمان رو سر طرف خراب میکنم اگه من نبره خودش بره تازه شک کنم تندی راه میفتم برم ببینم چه خبره