2777
2789
عه هیچی نگمپاک کنم یعنی؟چیز بدی ندادمااافقط وسال پرسدیم اون کلاس به درد منم میخوره یا نهگفتم تو گروه ...

نه دیگه بدترش نکن پاک نمیخواد عادی مکالمه رو جمع کن دیگه هم پیام نده  بخواد خودش میاد جلو

فقط تو برخورد حضوری نرم باش همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه هیچی نگمپاک کنم یعنی؟چیز بدی ندادمااافقط وسال پرسدیم اون کلاس به درد منم میخوره یا نهگفتم تو گروه ...

پاک نکن دیگه ضایعس ولی نباید پیام میدادی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اگه پسره لاشی باشه گولش بزنه چییی

آشنا میشه مناسب نباشه ادامه نمیده

من نمیدونم استارتر چند سالشه ولی بالای 22 باشه باید بتونه بد و خوب مردا رو تشخیص بده 

اینطوری که شما میگی باید بشینیم تو خونه در رو روی خودمون ببندیم!!! 

تو تل دادم نخونده هنوز پاک کنم میفهمه مگ؟

اره نوتیفش میره خو 

خیلی با پسرا حرف نزن کم محلش بزاری بیشتر جذب جیشه ولی اگه برس سمت خودشو لوس میکنه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
آشنا میشه مناسب نباشه ادامه نمیدهمن نمیدونم استارتر چند سالشه ولی بالای 22 باشه باید بتونه بد و خوب ...

عزیزم میشه بگی من چیکار کنم؟پاک کنم پاک نکنم؟میفهمه؟تو تل دادم درخواست دوستیمو میشه قبول کنی

نخونده هنوز آخه آخه تل دادم پاک کنم میفهمه؟؟

نه عزیز نه!!! شما از کجا میدونی نخونده هیچ حرکتی نکن

اینقدرم آدم تحت تاثیری نباش تا دوستات گفتن میخوادت پیام دادی تا من و بقیه میگیم اشتباهه میخوای پاک کنی 

هیچ عقیده ی شخصی ای نداری؟! 

عزیزم میشه بگی من چیکار کنم؟پاک کنم پاک نکنم؟میفهمه؟تو تل دادم درخواست دوستیمو میشه قبول کنی

دختر خوب گفتم که پاک نکن معمولی و عادی رفتار کن طوری که انگار قصدت فقط سوالی که پرسیدی بوده مکالمه رو کش نده 

دیگه هم شروع کننده پیام نباش تا خود آقا بیاد سمتت همین

تو اول از سایت زنان و زنان حامله برو بیرون بعد نصیحت کن ادمارو

@نازی_جون_کیوت‍ 

@niniyar‍ 

خسته نباشین ایشون خیلی راهنمایی لازم دارن بار اولشون هم نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.