2777
2789
عنوان

بابام خیلی منو محدود میکنه خسته شدم دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
خواهر ندارم با دوستم میرم گیر میده دیگه فردا بهش میگم اگه میخای یا شک داری خودتم بیا چون من دلم میخا ...

شک داری چیه عزیزم این چه حرفیه ، به نظرم نگرانه .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهد بوقه مگه کی گفته محدود میکنن شوهرا تو شوهرت محدودت کرده قرار نیس همه همین باشن

دوباره بخون قشنکم😅😅😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بخدا انقد پاکم (خودشیفته نیسم) ولی اصلا هیچوقت کار اشتباهی نکردم اما شکاکن

حق بده بهشون چون به چشم دیدم آدمای که روانی هستن و حمله میکنن بهت یا میرن توی نخت فقط باید بهشون استقلال و عرضه اینکه بلدی گلیم خودت بکشی بیرون نشون بدی

اگر مثلا خودت کار شخصیت بکنی و پیگیر مطمعن باش جدیت میگیرن ولی اگرا اونا دنبال کارت باشن خیلی فرق می‌کنه اوضاع

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.