2777
2789
عنوان

اینکه میگن وقتی رفتی سر کاری خودتو بیمه کن یعنی چی منظورشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 23 پست
نیازی به دولتی و رسمی بودن نداره اصلا یه کم قانون کار رو بخوندر مورد بیمه و مزایاش سرچ کن

ممنون عزیزم

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

از صاحب کارت بپرس بیمہ رد می کنہ یا نہ۔ اگہ رد کنہ کہ خیلی خوبہ اگر نہ خودت برو ادارہ بگو می خواھم خ ...

ممنون عزیزم فرقی نداره مثلا اونجا چه مدت کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارفرما (صاحب کارت) اسم تو رو باید توی لیست بیمه تامین اجتماعی رد کنه برای سازمان 

سهم بیمه ۳۰ درصد کل دریافتی ماهانه شخص هستش 

طبق قانون افراد شامل قانون وزارت کار ، ۷ درصد از کل حقوقشون بعنوان بیمه سهم کارگر کم میشه 

اون ۲۳ درصد بقیه اش رو هم کارفرما باید پرداخت بکنه 

در ازای داشتن بیمه تامین اجتماعی خدمات درمانی تحت پوشش بیمه اجتماعی(دفترچه بیمه ) بهتون تعلق میگیره 

با جمع کزدن سابقه ماهانه بیمه هم از یه سری شرایط دیگه استفاده کنید ،مثل بیمه بیکاری و هدیه ازدواج و برای خانم ها مرخصی زایمان و... 

کارفرما (صاحب کارت) اسم تو رو باید توی لیست بیمه تامین اجتماعی رد کنه برای سازمان سهم بیمه ۳۰ درصد ک ...

ایول چه توضیح دقیقی مرسی از لطفتون 

کارفرما (صاحب کارت) اسم تو رو باید توی لیست بیمه تامین اجتماعی رد کنه برای سازمان سهم بیمه ۳۰ درصد ک ...

راستی بیمه بیکاری چجوریه 

ممنون عزیزم فرقی نداره مثلا اونجا چه مدت کار کنم

نہ۔ہمین کہ بتونی ہرماہ پرداخت کنی کافیہ ۔از خود کار فرما بیمہ کنہ کہ خیلی عالی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
راستی بیمه بیکاری چجوریه

یه سری شرایط داره 

باید خودت محل کارت رو ترک نکرده باشی و کارفرما بهت عدم نیاز داده باشه 

اینکه توی محل کار اگه قراردادت موقت بوده حداقل یه سال سابقه بیمه داشته باشی 

با این شرایط ،تامین اجتماعی به طرف تا چند ماه از بیمه بیکاری حقوق میده 

یه سری شرایط داره باید خودت محل کارت رو ترک نکرده باشی و کارفرما بهت عدم نیاز داده باشه اینکه توی مح ...

ممنون عزیزم