"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
میشه یه کوچولو توضیح بدی خب باید به کی بگم برام بیمه رد کنهو اینکه چ فایده ای داره
خونوادت کسی کارمند نبوده ؟
پدر یا مادرت بازنشستگی نداشتن ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
پدرم معلم بازنشسته هستن ولی آخه من کارم دولتی و رسمی نیستممکنه استعفا هم بدم بخاطر همین میگمبازم مهم ...
نیازی به دولتی و رسمی بودن نداره اصلا
یه کم قانون کار رو بخون
در مورد بیمه و مزایاش سرچ کن
میشه یه کوچولو توضیح بدی باید از کی بخوام برام بیمه رد کنه و اینکه چ فایده ای برام داره
از صاحب کارت بپرس بیمہ رد می کنہ یا نہ۔ اگہ رد کنہ کہ خیلی خوبہ اگر نہ خودت برو ادارہ بگو می خواھم خودمو بیمہ کنم بہش میگن خویش فرما۔
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اگر محل کار بیمه کردنت که بهتر نکردن خودت میری تامین اجتماعی ثبت نام میکنی هر ماه پول میریزی و برات سابقه میشه از ده سال بعد میتونی باز نشسته بشی ، با ۱۰ سال سابقه حداقل حقوقو میگیری اگر بیشتر بریزی مثلا ۲۰ یا ۳۰ سال که دیگه حقوقت خیلی بیشتر مبشه
از صاحب کارت بپرس بیمہ رد می کنہ یا نہ۔ اگہ رد کنہ کہ خیلی خوبہ اگر نہ خودت برو ادارہ بگو می خواھم خ ...
منظوم ادارہ بیمہ ہست