2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همیشه اون کار رو ادامه بدی

نه

سابقه بیمه رو میگن برات لحاظ بشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بلہ انجام بدہ ۔ برای ایندت خیلی مہمہ

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
نهسابقه بیمه رو میگن برات لحاظ بشه

میشه یه کوچولو توضیح بدی 

خب باید به کی بگم برام بیمه رد کنه

و اینکه چ فایده ای داره 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

بلہ انجام بدہ ۔ برای ایندت خیلی مہمہ

میشه یه کوچولو توضیح بدی باید از کی بخوام برام بیمه رد کنه و اینکه چ فایده ای برام داره

میشه یه کوچولو توضیح بدی خب باید به کی بگم برام بیمه رد کنهو اینکه چ فایده ای داره

برای  صاحب کارت 

البته من دقیق شرایطش رو نمیدونم  ولی  وقتی سابقه بیمه بالا باشه و این حق بیمه از طرف  صاحب کارت پرداخت بشه بعدا مشمول بازنشستگی میشی 

یعنی حتما نباید ک  شاغل دولت باشی تا باز شنسته بشی،  از همین الان بیمه داشته باش ک بعدا بتونی استفاده کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
میشه یه کوچولو توضیح بدی خب باید به کی بگم برام بیمه رد کنهو اینکه چ فایده ای داره

خونوادت کسی کارمند نبوده ؟

پدر یا مادرت بازنشستگی نداشتن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خونوادت کسی کارمند نبوده ؟پدر یا مادرت بازنشستگی نداشتن ؟

پدرم معلم بازنشسته هستن 

ولی آخه من کارم دولتی و رسمی نیست

ممکنه استعفا هم بدم بخاطر همین میگم

بازم مهمه بیمه داشتن؟

برای صاحب کارت البته من دقیق شرایطش رو نمیدونم ولی وقتی سابقه بیمه بالا باشه و این حق بیمه از طرف ...

خیلی ممنون حالا فهمیدم چیشد

پدرم معلم بازنشسته هستن ولی آخه من کارم دولتی و رسمی نیستممکنه استعفا هم بدم بخاطر همین میگمبازم مهم ...

نیازی به دولتی و رسمی بودن نداره اصلا 

یه کم قانون کار رو بخون

در مورد بیمه و مزایاش سرچ کن

میشه یه کوچولو توضیح بدی باید از کی بخوام برام بیمه رد کنه و اینکه چ فایده ای برام داره

از صاحب کارت بپرس بیمہ رد می کنہ یا نہ۔ اگہ رد کنہ کہ خیلی خوبہ اگر نہ خودت برو ادارہ بگو می خواھم خودمو بیمہ کنم بہش میگن خویش فرما۔ 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

اگر محل کار بیمه کردنت که بهتر نکردن خودت میری تامین اجتماعی ثبت نام میکنی هر ماه پول میریزی و برات سابقه میشه از ده سال بعد میتونی باز نشسته بشی ، با ۱۰ سال سابقه حداقل حقوقو میگیری اگر بیشتر بریزی مثلا ۲۰ یا ۳۰ سال که دیگه حقوقت خیلی بیشتر مبشه

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

از صاحب کارت بپرس بیمہ رد می کنہ یا نہ۔ اگہ رد کنہ کہ خیلی خوبہ اگر نہ خودت برو ادارہ بگو می خواھم خ ...

منظوم ادارہ بیمہ ہست