2777
2789
آره حتی بنفش هم زدم همه گفتن خیلی بهتر میاد

میشه ترکیب صورتتو ببینم عزیزم خیلی دو دلم میترسم یبار موهام ک خیلی بلند بود پایین موهامو قرمز کردم خوب بود ولی سرشو رنگ نکرده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلاتی تیره و خرمایی بلوند و عسلی و قهوه ای روشن و مشکی پرکلاغی اصلاااا انجام نده یا هیدن لایت و امب ...

من موهام مشکیه کلا میخوام رنگ کنم مامانم میگه نکن 

من گندمی. هستم بعد رنگ مو های من بین خرمایی و مشکی هست من با اسپری بنفش کردم خیلی بهم میومد 

حتی اگه دیدی دارم با شیطان چایی می‌خورم  حق نداری منو قضاوت کنی شایدقراره به راه راست هدایتش کنم🚫❌

میشه ترکیب صورتتو ببینم عزیزم خیلی دو دلم میترسم یبار موهام ک خیلی بلند بود پایین موهامو قرمز کردم خ ...

عزیزم شرمنده نمیتونم عکس بزارم خواهر شوهرم تو سایته ببین هایلایت هم میتونی. بکنی به نظرم خوشگل میشه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من موهام مشکیه کلا میخوام رنگ کنم مامانم میگه نکن

ببین من رنگ کردم عیدی انقدر بد شد که هی سه چهار تا رنگ دیگه هم عوض کردم ولی خیلی بد شد اخرش هم به ارایشگره گفتم موهامو رنگ طبیعی قبلنش دربیار  ،الان موهام مثل همون موقع خرماییه

راست میگی اسپری بگگیرم چندتا کرفتی چ مارکی

والا مارکش رو نمیدونم 😅

ولی به نظرم قبل رنگ میخوای اسپری امتحان کن 

اینجوری تصمیم گرفتن راحت تره

حتی اگه دیدی دارم با شیطان چایی می‌خورم  حق نداری منو قضاوت کنی شایدقراره به راه راست هدایتش کنم🚫❌