2777
2789
عنوان

پریود رو دوست دارم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 63 پست
همه اذیت میشن. مگه میشه پریود اذیت نداشته باشهدردافت فشارمیگرن و سردردکثیف کاریمن که یک دستشویی رفتن ...

اخه من اندومتریوز دارم،زخم دهانه رحم و عفونت دارم یعنی این عفونته خوب نمیشه بعد پولیپ رحمم داشتم عمل کردم،خونریزیم خیلی زیاده یعنی در روز ده تا نوار استفاده میکنم،لکه بینی

بخاطر همین خسته شدم کلا هرماه 14روز درگیرم خونریزی و لک

تجربه کردم میدونم چی میگی منو فقط ورزش نجات دادالان دل دردم دو سه ساعت اوله ، اونم در حد یبوست خفیف� ...

ورزش و تحرک جسمی فوق العااااده کمک میکنه. من خدا توفیق داده هررر وقت پیاده روی اربعین رفتم، پریود بعدش برام خیلی کوتاه و سبک‌تر بوده. به طرز عجیبی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من اندومتریوز دارم،زخم دهانه رحم و عفونت دارم یعنی این عفونته خوب نمیشه بعد پولیپ رحمم داشتم عمل ...

آره سخته... درک میکنم. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخه من اندومتریوز دارم،زخم دهانه رحم و عفونت دارم یعنی این عفونته خوب نمیشه بعد پولیپ رحمم داشتم عمل ...

مامان منم اواخر اینجوری شده بود. ممکنه منم ژن‌ش رو داشته باشم!

ورزش میکنی؟آب میخوری؟

ربطی به اینا نداره ، ارثیه و از اول نوجوونی باهامه

ورزش حرفه‌ای میکردم قبلا ، الان به خاطر کنکور یه سال نمیتونم

آب هم بله ، حتی لیوانامو میشمارم که یه وقت کم نخورم 

منم وقتی پریودم خیلی حالم خوبه بیشتر به خاطر هورمون هاست تا هفته قبلش مث دور از جون سگ میشم ولی به م ...

آره دقیقا ، هورمون هم هست

این بحث خون واسه من جداست و علائمش فرق میکنه

ربطی به اینا نداره ، ارثیه و از اول نوجوونی باهامهورزش حرفه‌ای میکردم قبلا ، الان به خاطر کنکور یه س ...

پرخونی داری پس... خون هم بدی برات خوبه. انتقال خون برو و خون بده

منم ده روزه ام. اول و اخرش لک هست. اذیتم و تکلیف نماز و روزه‌ام رو نمیدونم. اینش بده. کاش کوتاه بود ...

فقط اونجا که فکر میکنی تموم شده و میری غسل میکنی ، چند ساعت بعد دوباره...😑💔

ورزش و تحرک جسمی فوق العااااده کمک میکنه. من خدا توفیق داده هررر وقت پیاده روی اربعین رفتم، پریود بع ...

خوش به سعادتتون...

من متأسفانه تا حالا توفیق نداشتم...

ولی خب تحرک خیلی مهمه ، من هم پریود کاملا بدون درد رو تجربه کردم و هم با درد کشنده ، همش هم به خاطر تحرک بود

پرخونی داری پس... خون هم بدی برات خوبه. انتقال خون برو و خون بده

فعلا نمیذارن چون چند ماه مونده به 18 سالگیم ، ان‌شاءالله بعدش حتما باید مرتب برم اهدای خون

پدرمم مثل منه ، خون نده واقعا حالش بد میشه

خوش به سعادتتون...من متأسفانه تا حالا توفیق نداشتم...ولی خب تحرک خیلی مهمه ، من هم پریود کاملا بدون ...

ان شاء الله همین امسال تجربه کنی پیاده روی اربعین رو

ایشالله ک اینطور نباشهمن ن مامانم ن دخترخاله هام هیچکی اینجور نیس

ایشالا شفا پیدا کنی و عالی بشی