2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
از بس از ۱۵ سالگی به بعد اطرافیان مقایسه کردند ما دو تا رو اونقدر اطرافیان خوشگلی اون رو تو سر من زد ...

چقدر اطرافیانتون سم هستن

فاصله بگیر برای اعصاب و روانتم بهتره

خوشگله که خوشگله 

خوشگلی دست خود ادم نیس که دخترعمه منم خوشگله ولی تا حالا ی درصد بخودم اجازه ندادم مقایسه شم باهاش

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

چقدر اطرافیانتون سم هستنفاصله بگیر برای اعصاب و روانتم بهترهخوشگله که خوشگله خوشگلی دست خود ادم نیس ...

آخه من مامانم هم با اینکه خیلی خوبه ولی همیشه اون تایم مجرد بودم حرف های بقیه رو برام میآورد که بقیه گفتن تو خودت از دخترت خوشگلترین دختر خپاهرشوهرت چقدر خواستگار داره و چقدر خوشگله مامانم و بابام هم تو خونه منو تحقیر میکردند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من مامانم هم با اینکه خیلی خوبه ولی همیشه اون تایم مجرد بودم حرف های بقیه رو برام میآورد که بقیه ...

عزیز من روحتو با این چیزای بیخود و بی ارزش درگیر نکن سعی کن درگیر ی کاری بشی هر چی ادم تو خونه باشه فکرای پوچ خیلی میکنه💓

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

عزیز من روحتو با این چیزای بیخود و بی ارزش درگیر نکن سعی کن درگیر ی کاری بشی هر چی ادم تو خونه باشه ...

شاغلم یادم می‌ره ولی زمانی که میبینمش مثل امروز دوباره اون گذشته یادم میاد 

من شانس اعتقاد ندارم من میگم خدا اونو بیشتر دوست داره و منو اندازه اون دوست ندارم خدا هم پارتی بازی ...

خب حالا که شما به شانس اعتقاد ندارید،به قسمت و سرنوشت اعتقاد دارید؟

هرکسی یه سرنوشتی داره و چیزی که به صلاحشه پیش میاد

امیدوارم بهترینا برای شما اتفاق بیوفته