2777
2789
عنوان

چرا با اینکه پسرم در نی نی سایتم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز دمت گرم اکانتت پسرونس ، خیلی با اسم دخترو اینا میان ولی مردن ، بیشتر محیطش زنونس ولی کسی قانونی ...

من فقط اومدم صحبت کنم همین 

اگر میدونید دیلیت اکانت طوری که تاپیکام و نام کاربریم مشخص نباشه چطوریه میشه بگید ؟ 

من فقط اومدم صحبت کنم همین اگر میدونید دیلیت اکانت طوری که تاپیکام و نام کاربریم مشخص نباشه چطوریه م ...

فک نکنم بشه دلیت اکانت کرد اگر بشه م تاپیکات میمونن خیلی سایت مزخرفیه

من فقط اومدم صحبت کنم همین اگر میدونید دیلیت اکانت طوری که تاپیکام و نام کاربریم مشخص نباشه چطوریه م ...

اگه میخواید اکانت تون رو حذف کنید باید نی‌ نی یار رو تگ کنید ولی تمام تاپیک و اطلاعات اکانت تون باقی می‌مونن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

برادر عزیز انشالله موفق باشی 

من نمی دونم چرا اینجا خانوما و هم‌جنسام اینقدر منم منم دارن و خیال میکنن سایت برای خانومهاست چقدر ادعا آدم رو اذیت می کنه 

بارها از آقایون اینجا دفاع کردم  و متهم و دعوام کردن 

در حالیکه من خودم نه بدی دیدم نه بی تربیتی دیدم حدود پنج سال فعالیت دارم تو این سایت نه پیغام بدی 

گرفتم از آقایون نه حتی پیغام دوستی کسی رو اد کردم هیچپقت هم مخالف حضور آقایون نبودم اینجا سایته عمومی‌ه از نظر من وقتی تو فرم ثبت نام جنس آقا هم داره پس هیچ گلایه ای نمی مونه

یا مثلاً میان میگن آقایونی که تو نی نی سایت می چرخند بدن مرد نیستن مسخره می کنند واقعا نمی فهمم این چه حرکتیه ...

ایشالا با تاپیک شما این دست خانوما به خودشون بیان

این سایت برای فقط مسائل زناشویی و زنانه نیست...تالارهای مختلف داره خیلی موقع ها راجع به درس و شغل و خیلی مسائل دیگه تبادل نظر پیش میاد که اتفاقا حضور آقایون مفیده